Τώρα ξέρουμε! Δεν θα πιστεύετε γιατί ο Bono δεν αποχωρίζεται ποτέ τα μπλε γυαλιά ηλίου

Τώρα ξέρουμε! Δεν θα πιστεύετε γιατί ο Bono δεν αποχωρίζεται ποτέ τα μπλε γυαλιά ηλίου

Ότι και να είχατε σκεφτεί πέσατε έξω!

Για τον Elton John τα εκκεντρικά ζευγάρια γυαλιά αποτελούν σήμα κατατεθέν της επί σκηνής persona του για τουλάχιστον τρεις δεκαετίες. Για χρόνια θεωρούσαμε πως και ο Ιρλανδός frontman των U2, Bono βάδιζε στα ίδια στιλιστικά χνάρια, καθώς και εκείνος τα τελευταία 20 χρόνια δεν φωτογραφίζεται χωρίς γυαλιά ηλίου ακόμα και το βράδυ, ακόμα και στη συνάντησή του με τον Πάπα ή με τον Πρόεδρο Obama.

Ο πραγματικός λόγος που το κάνει είναι τελείως διαφορετικός από αυτό που είχαμε σκεφτεί και δεν αποτελεί στιλιστική άποψη. Κατά τη διάρκεια της πρόσφατης εμφάνισής του στη διάσημη αγγλική εκπομπή The Graham Norton Show ο 54χρονος τραγουδιστής αποκάλυψε πως έχει διαγνωστεί με γλαύκωμα πριν από δύο δεκαετίες.

"Είναι πλέον καλή στιγμή να εξηγήσω στον κόσμο πως έχω γλαύκωμα τα τελευταία 20 χρόνια". Ο οικοδεσπότης τότε τον ρώτησε αν βγάζει τα γυαλιά κάποια μέσα στην ημέρα και εκείνος του απάντησε πως δεν μπορεί να καταλάβει πως το γλαύκωμα έχει επηρεάσει τη ζωή του.

"Το θέμα με το γλαύκωμα είναι πως η όραση μου είναι πολύ καλή. Πηγαίνω στον οφθαλμίατρο και τους λέω ότι μπορώ να διαβάσω και την τελευταία γραμμή, αλλά μου λένε μήπως βλέπεις κάτι σαν ατμούς στο δωμάτιο και τότε λέω α, ναι".

Και έτσι ακόμα ένα celebrity μυστικό αποκαλύφθηκε.



Διαβάστε ακόμη:


O απόλυτος εφιάλτης: Διάσημο ζευγάρι χώρισε λίγες εβδομάδες πριν από το γάμο του!