Δυσάρεστα νέα: Διάσημος τραγουδιστής άφησε την τελευταία του πνοή χθες

Ερμιόνη Σαρρή
Δυσάρεστα νέα: Διάσημος τραγουδιστής άφησε την τελευταία του πνοή χθες

Αφήνοντας ένα όνειρο στη μέση...

Ετοιμαζόταν να πραγματοποιήσει το μεγαλύτερό του όνειρο και ήταν μόλις λίγα βήματα πριν από αυτό. Σχεδόν όλα ήταν έτοιμα και ένα καινούργιο άλμπουμ με τίτλο «the best thing he ever made» θα παρουσιαζόταν στο μουσικό κοινό τις επόμενες ημέρες.


Ο Alvis Stardust δεν τα κατάφερε όμως να μείνει στη ζωή προκαλώντας θλίψη σε όλους. Ύστερα από μία μικρή περιπέτεια υγείας άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 72 ετών. Στενός του συνεργάτης λίγες ώρες μετά το δυσάρεστο γεγονός δήλωσε πως η προσπάθεια αυτή του Stardust δεν θα μείνει στη μέση και πολύ σύντομα το συγκεκριμένο άλμπουμ θα κυκλοφορήσει. Το είχε στήσει με τόση αγάπη άλλωστε επιλέγοντας τα 30 καλύτερα κομμάτια της καριέρας του. Ο Alvis έγινε γνωστός και για τα πρωτότυπα θεατρικά κουστούμια που φόρεσε τη δεκαετία του ΄70 αλλά και για την αγαπημένη του κιθάρα. Αν και ήταν αγορασμένη με 1 δολάριο και μόνο, κατέληξε να κοστίζει εκατομμύρια αφού πάνω της είχε υπογραφές από τα μεγαλύτερα ονόματα και συγκροτήματα της μουσικής σκηνής.


Η πρώην σύζυγός του, Liza Goddard τον αποχαιρέτησε μέσω των social media με ένα «ευχαριστώ »...για την υπέροχη οικογένεια που της χάρισε.

Διαβάστε ακόμα:

Ένας ακόμη χωρισμός στο Hollywood: Ποιο αγαπημένο ζευγάρι παίρνει διαζύγιο

Πρώην σύντροφος διάσημης κυρίας την εκθέτει: «Χωρίσαμε γιατί δεν ήθελε να κάνει παιδιά!»