Kylie Jenner: Tα χείλη της έχουν αποκτήσει πλέον τη… δική τους προσωπικότητα. Δείτε την!

Kylie Jenner: Tα χείλη της έχουν αποκτήσει πλέον τη… δική τους προσωπικότητα. Δείτε την!

Μήπως η μικρή αδερφή των Kardashianτο παράκανε;

Έναν ξεχωριστό τραπεζικό λογαριασμό μόνο για τις πλαστικές επεμβάσεις της φαίνεται πως χρειάζεται πλέον η Kylie Jenner, αφού ανά τακτά χρονικά διαστήματα τη βλέπουμε να έχει αλλάξει... κάτι από τα χαρακτηριστικά της. Όπως όλα δείχνουν, για ακόμα μια φορά επισκέφθηκε τον πλαστικό της προκειμένου να αυξήσει – κι άλλο- τα χείλη της, με αποτέλεσμα όλοι οι φαν της να εκπλαγούν όταν αντίκρισαν τις φωτογραφίες που ανέβασε στα social media.


Πριν λίγες μέρες, η 17χρονη Kardashian δημοσίευσε φωτογραφίες της όπου τα χείλη της έδειχναν πολύ διαφορετικά και εμφανώς μεγαλύτερα. Άλλωστε, η ριάλιτι σταρ έχει μοιάσει στις αδερφές της, αφού όλη η οικογένεια έχει κάνει αρκετές επισκέψεις στον πλαστικό χειρουργό, όμως η μικρή της ηλικία αλλά και η υπερβολή στην οποία έχει φτάσει έκανε πολλούς διαδικτυακούς φίλους της να αντιδράσουν και να κάνουν τις κριτικές τους για τη νέα της εμφάνιση. Το τελευταίο διάστημα έχει καταφέρει, με γοργούς ρυθμούς, το σημείο αυτό του προσώπου της να γίνει το σήμα κατατεθέν της και όλοι να μιλούν για αυτό. Φυσικά, οι ατελείωτες selfie που ανεβάζει –παίρνει επάξια τη δεύτερη θέση μετά την Kim- βοηθούν αρκετά στο συγκεκριμένο αποτέλεσμα.


Ωστόσο, η Kylie φαίνεται πως δεν επιθυμεί να ασχολούνται με τις πλαστικές και την εμφάνισή της, πράγμα φυσικά που δεν υποστηρίζει με τη συμπεριφορά της. Πάντως, τα αρνητικά σχόλια δεν φάνηκε να την πτόησαν και ιδιαίτερα, αφού δεν έχασε πολύ χρόνο απαντώντας μόνο: «Πόσο ακόμα θα συζητάμε το θέμα των χειλιών μου; Ας μιλήσουμε για κάτι πιο σημαντικό, ή έστω για κάτι καινούριο. Έχω πλέον βαρεθεί». Ας ελπίσουμε να σταματήσει εδώ και να μην χάσει εντελώς το μέτρο, με αποτέλεσμα να την δούμε κάποια μέρα τελείως παραμορφωμένη.

Διαβάστε ακόμη:

Η ευαίσθητη (!) πλευρά της Kim Kardashian: «Μου έρχεται να κλάψω κάθε φορά που...»

Οι πρώτες φωτογραφίες της Zellweger μετά την εμφάνισή της που έδειχνε αγνώριστη!