Jennifer Aniston: Επιτέλους ήρθε η δικαίωση

Γωγώ Φούντα
Jennifer Aniston: Επιτέλους ήρθε η δικαίωση

Τι σχέση έχει η Angelina με όλα αυτά;

Εντάξει έγκυος μπορεί να μην είναι, γάμος στον ορίζοντα ούτε καν αχνοφαίνεται, αλλά μάλλον η τύχη της Jennifer Aniston αλλάζει και ευτυχώς προς το καλύτερο, γιατί και ένα άγχος το είχαμε. Διότι, μπορεί ως Rachel Green στα θρυλικά Friends να άφησε ιστορία, αλλά από τότε, όχι μόνο δεν έχει κάνει επιτυχία, αλλά η μία επαγγελματική αποτυχία διαδέχεται την άλλη.

Και ξάφνου, όλα αλλάζουν, και η νέα της ταινία, που αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους με τίτλο, Cake, ίσως και να της δώσει την πολυπόθητη υποψηφιότητα για Oscar, που τόσα χρόνια λαχταρούσε, αλλά δεν είχε το δικαίωμα να διεκδικεί. Σύμφωνα λοιπόν με τους ειδήμονες, η ταινία είναι τόσο καλή, και η Aniston τόσο ταλαντούχα, που θα είναι άδικο να μην είναι έστω υποψήφια!

Και επειδή παντού υπάρχει μία ίντριγκα, η πιθανότητα να είναι και η Angelina Jolie υποψήφια, είναι εξίσου μεγάλη, μιας και η ερμηνεία της στο Maleficent έλαβε διθυραμβικές κριτικές. Εκτός βέβαια από τις 2... αντίζηλες, υποψηφιότητα μπορεί να λάβει και το μήλον της έριδος Brad Pitt, κάτι που αναμένεται να κάνει την επερχόμενη απονομή, ίσως την πιο ενδιαφέρουσα των τελευταίων χρόνων!

Εμείς πάντως, με την ελαχιστότατη εμπειρία μας, έχουμε να πούμε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να είναι και οι τρεις προαναφερθέντες υποψήφιοι. Άντε το πολύ πολύ ο Brad, κι αυτό με μεγάλη επιφύλαξη. Παρόλα αυτά, θα θέλαμε πολύ αυτό όντως να γίνει, γιατί θα έχουμε να γράφουμε, τουλάχιστον για κανά δίμηνο μετά!

Υπομονή...

Διαβάστε ακόμη:

Γυναικεία βραδιά: Βeyonce- Solange διασκεδάζουν μόνες, χωρίς τον JayZ!

Kylie Jenner: Tα χείλη της έχουν αποκτήσει πλέον τη... δική τους προσωπικότητα. Δείτε την!

Η ευαίσθητη (!) πλευρά της Kim Kardashian: «Μου έρχεται να κλάψω κάθε φορά που...»