H Kim Kardashian μιλά για το αγαπημένο της θέμα. Τον πισινό της.

H Kim Kardashian μιλά για το αγαπημένο της θέμα. Τον πισινό της.

Νομίζατε πως η Kim Kardashian είναι τέλεια; Κι εμείς το ίδιο. Η γυναίκα όμως δεν φοβάται να μιλήσει την αλήθεια και να κάνει κι εμάς τους, κοινούς, θνητούς να νιώσουμε καλύτερα για τους εαυτούς μας.

Τόσο καιρό πιστεύαμε πως η διάσημη reality star και ζάμπλουτη κληρονόμος ήταν η απόλυτη γυναίκα, η γυναίκα-είδωλο, το τέλειο οχτάρι –βάσει καμπυλωτών αναλογιών. Πόσο λάθος κάναμε, όμως.

Βλέπετε, στην τελευταία της συνέντευξη στο περιοδικό Cosmopolitan, την οποία συνοδεύει και αποκαλυπτική φωτογράφιση, η Kim Kardashian αποφάσισε να μιλήσει έξω από τα δόντια για την αλήθεια γύρω από το σώμα της και, πιο συγκεκριμένα, γύρω από τα οπίσθιά της, για να λύσει τις απορίες όλων εμάς που τόσο καιρό ξυπνούσαμε και κοιμόμασταν με μια απορία. Πως μπορεί και συντηρεί ένα τόσο αψεγάδιαστο σώμα; Ιδού λοιπόν όλη η αλήθεια:

«Η κυτταρίτιδα δεν είναι έγκλημα. Όταν με είχαν κριτικάρει εξαιτίας της, είπα "Ε και;". Ποτέ δεν δήλωσα πως είμαι τέλεια. Είναι τρελό να το πιστεύει αυτό κάποιος, μόνο και μόνο επειδή είμαι κάτω από το φως της δημοσιότητας. Μερικές φορές «γουρουνιάζω» και μετά εξακολουθώ να νιώθω υπέροχα, και σκέφτομαι "Το άξιζε!". Έτσι νιώθω τον περισσότερο καιρό. Σκέφτομαι "Βλέπεις αυτή τη μικρή δίπλα από κυτταρίτιδα εδώ; Άξιζε για εκείνο το παγωτό με cookies 'n' cream!"», λέει στην συνέντευξη η διάσημη σταρ.

Δεν μένει όμως μόνο εκεί, αλλά συνεχίζει την υπεράσπιση των ατελειών και σε πιο ειδικά σημεία του σώματός της, και τα πιο αγαπημένα, όπως ο πισινός της: «Διαβάζω γελοία άρθρα σχετικά με τον πισινό μου και πως τον έχω ασφαλίσει. Και νιώθω πως θέλω να τους πω "Ξέρετε κάτι, όλοι έχουν από έναν πισινό. Δεν είναι τόσο σπουδαία υπόθεση!". Αλλά υποθέτω πως είναι λίγο κολακευτικό. Προσωπικά, πάντα αγαπούσα το καμπυλωτό σώμα. Ακόμα κι όταν ήμουν μικρό κορίτσι και όλοι οι φίλοι μου μου έλεγαν "Ω Θεέ μου, ο πισινός σου είναι τόσο μεγάλος!", εγώ απαντούσα "Τον λατρεύω!"».

Γιατί η Kim η Kardashian, κυρίες μου, μιλάει την αλήθεια. Και τώρα που το σύμπαν ισορρόπησε, μπορείτε να κοιμηθείτε όλες ήσυχες.