Εμφάνιση σοκ: Δείτε πως είναι σήμερα ο Eminem

Ερμιόνη Σαρρή
Εμφάνιση σοκ: Δείτε πως είναι σήμερα ο Eminem

Οι φωτογραφίες δεν μπορούν να μείνουν ασχολίαστες

Μπορεί να τον είχαμε χάσει για καιρό, ο 42χρονος όμως ράπερ το βράδυ της Τετάρτης έκανε την εμφάνιση του στα Wall Street Journal's Innovator Of The Year awards της Νέας Υόρκης, όπως κανείς μας δεν περίμενε.

Εμφανώς αλλαγμένος μόνο ευχάριστη έκπληξη δε μας προκάλεσε. Μα καλά που πήγε όλη αυτή η γοητεία; Το πρόσωπό του έδειχνε τόσο καταβεβλημένο ενώ το σώμα του υπερβολικά αδυνατισμένο. Δεν έκρυψε ποτέ την εξάρτησή του από τα ναρκωτικά ούτε βέβαια και τη νοσηλεία του σε νοσοκομείο. Πήρε τον κακό δρόμο κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «8 mile» και δεν άργησε πολύ να εξαρτηθεί από αυτά. Το 2005 μάλιστα αναγκάστηκε να σταματήσει την καριέρα του και να μπει σε κέντρο αποτοξίνωσης. Μα γιατί να κάνεις τέτοιο κακό στον εαυτό σου βρε Eminem;

Τι τον έκανε να δώσει τέλος στην κακή του αυτή συνήθεια; O κίνδυνος να χάσει τη ζωή του μάλλον, αφού σε περσινή του συνέντευξη δεν παρέλειψε να ομολογήσει, πως αν είχε πάει στο νοσοκομείο δύο ώρες αργότερα, θα είχε χάσει τη ζωή του. Συκώτι και νεφρά είχαν καταστραφεί!

Η περιπέτειά του ελπίζουμε να έχει τελειώσει οριστικά και σύντομα να τον δούμε και πάλι στη μουσική σκηνή.

Διαβάστε ακόμα:

Τι λες βρε JLo; Η δήλωσή της θα σας κάνει να κλάψετε, από τα νεύρα!

Χειροκρότημα: Διάσημη ηθοποιός διαφημίζει εσώρουχα 6 μήνες μετά τη γέννηση των διδύμων της