Απίστευτο;H άτακτη κόρη έβαψε την 60.000 δολαρίων τσάντα της διάσημης μαμάς με νερομπογιές

Απίστευτο;H άτακτη κόρη έβαψε την 60.000 δολαρίων τσάντα της διάσημης μαμάς με νερομπογιές

Δεν μπορούσαν να της αγοράσουν ένα μπλοκ ζωγραφικής;

Αν δεν το βλέπαμε δεν θα το πιστεύαμε. Η Kim Kardashian αποκάλυψε πως στα φετινά γενέθλιά της η κόρη της North της έκανε δώρο μια τσάντα Hermes (ναι, τη γνωστή πανάκριβη που έχει και λίστα αναμονής για να την αποκτήσεις) την οποία, όμως, είχε ζωγραφίσει η ίδια με τα χεράκια της! Και η διάσημη σοσιαλιτέ αποφάσισε να την κυκλοφορήσει και να μας την δείξει.

Η 34χρονη reality star χτες εμφανίστηκε χτες το πρωί στο Los Angeles μαζί με τον σύζυγο Kanye West, κρατώντας την πανάκριβη αυτή δημιουργία. Η μία και μοναδική αυτή Hermes έφερε το πορτοκαλί αποτύπωμα της παλάμης της North μαζί με λευκές και μπλε πιτσιλιές διασκορπισμένες στο λουράκι και στο μπροστινό μέρος της τσάντας.

Εδώ θα πρέπει να σας ενημερώσουμε πως κάθε κομμάτι της συγκεκριμένης συλλογής του διάσημου οίκου κοστίζει από μερικές χιλιάδες δολάρια και μπορεί να φτάσει τα 60.000 Η Kim ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter μια φωτογραφία από την έξοδο της -που θα δείτε στο φωτογαρφικό gallery που ακολουθεί- με τη λεζάντα: "Eγώ και το μωρό μου σήμερα έξω, κρατώντας την αγαπημένη μου τσάντα ζωγραφισμένη από το τη μικρή μου North".

Άμα έχεις τόσα εκατομμύρια στην άκρη τί είναι μερικά μουτζουρωμένα δολάρια;

H Κim ολοκλήρωσε το πολύχρωμο αξεσουάρ με γκρι παλτό, nude πέδιλα και μπλούζα – φούστα σε λευκό χρώμα.

Διαβάστε ακόμη:

Η Kim Kardashian έκανε γκάφα ολκής προκαλώντας πολλά γέλια