O αναπάντεχος γάμος της χρονιάς: Ποια star παντρεύεται το σαββατοκύριακο για δεύτερη φορά;

Γωγώ Φούντα
O αναπάντεχος γάμος της χρονιάς: Ποια star παντρεύεται το σαββατοκύριακο για δεύτερη φορά;

Κατάφερε να αιφνιδιάσει τους πάντες

Λένε ότι όταν είσαι διάσημος, καλώς ή κακώς η προσωπική σου ζωή βρίσκεται εκτεθειμένη, κάτι για το οποίο δεν μπορείς να κάνεις απολύτως τίποτα! Παρόλα αυτά, νομίζουμε ότι αν όντως θες να προστατεύσεις τον εαυτό σου αλλά και τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν, μάλλον το καταφέρνεις, μιας και αποδεδειγμένα τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο, εκτός βέβαια από ελάχιστες εξαιρέσεις.

Τρανό παράδειγμα του παραπάνω, είναι η αδερφή της Beyonce, Solange, η οποία παντρεύεται αυτό το σαββατοκύριακο, χωρίς φυσικά τα λαγωνικά των ξένων μέσων να έχουν πάρει χαμπάρι τίποτα. Βέβαια, η Solange δεν είναι Beyonce, το μόνο σίγουρο, αλλά όσο να πεις, μετά τις καρπαζιές που έριξε στον Jay Z έγινε αστέρι πρώτης γραμμής, χωρίς προφανή ιδιότητα, αλλά με αρκετό τσαμπουκά και star attitude!

Η Solange λοιπόν θα παντρευτεί τον καλό της Alan Ferguson σε μία σεμνή τελετή, με συγγενείς και λίγους καλούς φίλους. Στο σημείο αυτό να πούμε, ότι αυτός είναι ο δεύτερος γάμος για την wannabe Beyonce, μιας και είχε ξαναπαντρευτεί όταν ήταν μόλις 17 ετών, με το γάμο να διαλύεται το 2007.

Εμείς λοιπόν να ευχηθούμε στη Solange, καλά στέφανα και καλούς απογόνους. Φυσικά αναμένουμε με αγωνία, όχι το νυφικό, αλλά το outfit της Beyonce! Εκτός αν την κάνει τελευταία στιγμή όπως στο γάμο των Kanye και Kim! Λέτε;

Διαβάστε ακόμη:

Eίπε το μεγάλο «ναι»: Ποια διάσημη τραγουδίστρια αρραβωνιάστηκε τον καλό της;

Η ατάκα της Beyoncé που θα γράψει... ιστορία

Η Kim Kardashian έκανε γκάφα ολκής προκαλώντας πολλά γέλια