Πέθανε διάσημη αγαπημένη ηθοποιός στα 62 της χρόνια!

Πέθανε διάσημη αγαπημένη ηθοποιός στα 62 της χρόνια!

Συμμετείχε στην πετυχημένη σειρά Big Bang Theory

Δυσάρεστα νέα μας έρχονται και σήμερα από τον πλανήτη Hollywood μιας και αγαπημένη ηθοποιός που μας έχει χαρίσει απίστευτες στιγμές γέλιου έχασε τη μάχη με τον καρκίνο!


Ο λόγος για την Carol Ann Susi, την οποία και δεν είχαμε δει ποτέ να παίζει στην πετυχημένη σειρά Big Bang Theory, μιας και ακουγόταν πάντα μόνο η φωνή της. Σίγουρα θα θυμάστε την Mrs. Wolowitz να ουρλιάζει μέσω τηλεφώνου στο γιόκα της Howard.


Το δίκτυο CBS, η Warner Bros και οι παραγωγοί εξέδωσαν την ακόλουθη ανακοίνωση: «Η οικογένεια του Big Bang Theory έχασε ένα αγαπημένο μέλος της με τον θάνατο της Carol Ann Susi που ξεκαρδιστικά και αξέχαστα ενσάρκωνε με τη φωνή της τον ρόλο της κυρίας Wolowitz. Μπορεί να μην εμφανίστηκε ποτέ στην οθόνη, αλλά η μητέρα του Howard αποτέλεσε ένα μυστήριο στις οκτώ σεζόν της σειράς. Αυτό που δεν ήταν μυστήριο ήταν το τεράστιο ταλέντο της, το οποίο ήταν εμφανές σε κάθε αξέχαστη εμφάνιση του χαρακτήρα που ενσάρκωνε. Εκτός από το ταλέντο της, η Carol Ann ήταν μια συνεχής πηγή χαράς και καλοσύνης προς όλους. Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένειά της και θα μας λείψει πάρα πολύ».

Δυστυχώς η 62χρονη ηθοποιός άφησε την τελευταία της πνοή χθες, στο Λος Άντζελες, σύμφωνα με δηλώσεις του ατζέντη της Pam Ellis-Evenas. Ο καρκίνος πήρε μακριά ένα ακόμη λαμπερό αστέρι! Συλλυπητήρια στην οικογένειά της και καλό παράδεισο! Δείτε φωτογραφίες της στην παραπάνω gallery!