Αλήθεια τώρα; Βρήκαμε τον μοναδικό άνθρωπο στο Hollywood που συμπαθεί την Anne Hathaway

Γωγώ Φούντα
Αλήθεια τώρα; Βρήκαμε τον μοναδικό άνθρωπο στο Hollywood που συμπαθεί την Anne Hathaway

Βρες μπας και ο καιρός έχει όντως γυρίσματα;

Mπορεί να έχουμε καιρό να ασχοληθούμε με την πιο μισητή star του πλανήτη, και αυτό μάλλον γιατί αποφάσισε να ηρεμήσει και να κάνει απλά τη δουλειά της, αλλά να που ήρθε η ώρα να την επαναφέρουμε στο προσκήνιο, και αν το πιστεύετε, για καλό! Αναφερόμαστε φυσικά στην Anne Hathaway, η οποία μπορεί να είναι ταλαντούχα και διάσημη, αλλά τα 2 τελευταία χρόνια, έχει περάσει κάπως δύσκολα, για να λέμε και την αλήθεια.

Κι όμως κυρίες και κύριοι, εκεί που ακόμη και η ίδια η Anne είχε χάσει κάθε ελπίδα, κι εκεί που πίστευε ότι ακόμη και η οικογένειά της την μισούσε, ξάφνου μία άλλη star του Hollywood, μιλάει με τα καλύτερα λόγια γι' αυτήν, και μάλιστα τα βάζει και με όλους αυτούς τους Hathahaters εκεί έξω! Η Jessica Chastain λοιπόν, η οποία είναι συμπρωταγωνίστρια της Hathaway στην ταινία Interstellar, όταν ρωτήθηκε για τη συνεργασία τους, απάντησε: «Όλο αυτό νομίζω ότι είναι bullying. H Anne Hathaway είναι πραγματικά αξιολάτρευτη. Είναι ένα έξυπνο, γενναιόδωρο και όμορφο πλάσμα, και θέλω να δουλέψω μαζί της ξανά και ξανά», είπε γεμάτη πάθος!

Από την πλευρά της, η ίδια η Anne σε πρόσφατη συνέντευξή της, αποκάλυψε ότι έχει χάσει ρόλους εξαιτίας όλου αυτού του μίσους και πως εν μέρει καταλαβαίνει την αντιπάθεια του κόσμου προς το πρόσωπό της, γιατί όντως μία μεγάλη περίοδο της ζωής της, δεν ήταν και ο πιο συμπαθητικός άνθρωπος στον κόσμο.

Βρε παιδιά, να σας πούμε κάτι; Ενώ ήμασταν μέλη των Hathahaters και στηρίζαμε φανατικά, ξαφνικά σαν να τη συμπαθήσαμε και να τη συμπονέσαμε λιγάκι. Αφήστε που όντως δεν μας φαίνεται και για τόσο κακό άτομο. Το αποφασίσαμε, συμπαθούμε την Anne πολύ περισσότερο από την Katherine Heigl. Που έτσι κι αλλιώς παραμένει αντιπαθέστατη, ό, τι κι αν κάνει!

Διαβάστε ακόμη:

Πέθανε διάσημη αγαπημένη ηθοποιός στα 62 της χρόνια!

Αντέχετε; Τα όλογυμνα οπίσθια της Kim Kardashian έγιναν εξώφυλλο & το ίντερνετ πήρε φωτιά

Νέα κόντρα στη showbiz: Ποια αγαπημένη τραγουδίστρια κινδυνεύει να «φάει» ξύλο;