Αυτή η διάσημη ηθοποιός διαθέτει το πιο υγιές και καλογυμνασμένο κορμί!

Ερμιόνη Σαρρή
Αυτή η διάσημη ηθοποιός διαθέτει το πιο υγιές και καλογυμνασμένο κορμί!

Δείτε ποια είναι και καμαρώστε  την

Έχει το τέλειο κορμί και μας το αποδεικνύει. Μπορεί να μην ανήκει στον κλάδο του modeling ή της γυμναστικής, αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία. Η γνωστή ηθοποιός εντοπίστηκε στο Malibu και μας έπεισε, πως πρέπει επειγόντως να ξεκινήσουμε γυμναστική(αν δεν το έχουμε κάνει ήδη).


Η Kate Hudson, φωτογραφήθηκε σε παραλία του Malibu με αθλητικό στυλ και εντυπωσίασε τους πάντες με το καλλίγραμμο κορμί της. Φορώντας ένα κοντό ροζ μπλουζάκι και ένα καυτό αθλητικό σορτσάκι ξεκίνησε τις... κλωτσιές. Βλέπετε το concept της φωτογράφισης την ήθελε σε ρόλο αθλήτριας του καράτε. Δεν ξέχασε μάλιστα να φορέσει και ένα ροζ ζευγάρι γάντια, έτσι για να γίνει λίγο πιο πειστική. Οι κοιλιακοί της; Ακριβώς αυτοί που θέλουμε όλες μας! Τα πόδια της θα τα αφήσουμε ασχολίαστα, αφού αποτελούν ένα ακόμη κομμάτι που μας... πονάει.

Η ίδια πάντως σε παλιότερη συνέντευξή της είχε δηλώσει, πως το πρώτο βήμα για να αποκτήσεις ένα ωραίο κορμί είναι να φορέσεις τα αθλητικά σου ρούχα. Αν το θέαμα σου αρέσει, σίγουρα θα θες να το δείξεις και σε μία αίθουσα γυμναστικής.

Δείτε την στην παραπάνω gallery κατά την ώρα της φωτογράφισης και ξεκινήστε γρήγορα τα καθίσματα!

Διαβάστε ακόμα:

50 αποχρώσεις του γκρι: Δείτε για πρώτη φορά τις ερωτικές σκηνές της ταινίας