To νέο «homemade» video clip της Beyonce σαρώνει τα πάντα στο ιντερνετικό του πέρασμα!

To νέο «homemade» video clip της Beyonce σαρώνει τα πάντα στο ιντερνετικό του πέρασμα!

Η μεγαλύτερη σταρ του πλανήτη δίνει μαθήματα για το πώς… «σπάει» κανείς το διαδίκτυο! Kim , απλά… κλάψε!

Μπορεί πριν λίγες ημέρες η Κim Kardashian να χρειάστηκε να τα… «πετάξει» όλα έξω, προκειμένου να βρεθεί ξανά πρώτη στο διεθνές προσκήνιο, όμως σήμερα η πιο αγαπημένη σταρ παγκοσμίως, η Beyonce, καταφέρνει να το κάνει εντελώς αβίαστα, εύκολα και κάπως πιο… ανέξοδα, με το νέο video clip της, «7/11», που χάρισε η ίδια εχθές το βράδυ στο κοινό της μέσω της προσωπικής της ιστοσελίδας.

Παρότι απλό και αφήνοντας την αίσθηση του… «σπιτικού» βίντεο που είναι τραβηγμένο απλά με μία κάμερα κινητού, η QueenB, με το άγγιγμα του Μίδα που διαθέτει, εντυπωσιάζει το κοινό, φορώντας απλά ένα φούτερ, ένα σορτς και επιγονατίδες και χορεύοντας με τον εκπληκτικό, μοναδικό της τρόπο, στο μπαλκόνι της σουίτας της. Και στη συνέχεια, η εκρηκτική επίδειξη των χορευτικών της ικανοτήτων συνεχίζεται στο διάδρομο, στην τουαλέτα αλλά και στο δωμάτιο, με ή χωρίς την συνοδεία των χορευτριών της.

Μέσα από το βίντεο αυτό, που κατάφερε να ξεπεράσει μέσα σε λίγες μόλις ώρες τα 2.000.000(!) views, η Bey μας διδάσκει ξανά, πως δεν χρειάζονται πολλές φανφάρες, εντυπωσιακά ρούχα και πλούσιο μακιγιάζ για να είσαι μια αληθινή σταρ, δικαιώνοντας και πάλι τον τίτλο της πιο διάσημης και ακριβοπληρωμένης τραγουδίστριας του πλανήτη. Απλά, απολαύστε την σε ένα από τα καλύτερα videoclipτης καριέρας της!

Διαβάστε ακόμη:

Η απόλυτη ήττα: Ποια celebrity «έφαγε πόρτα» σε πασίγνωστο club;

Μήπως το παράκαναν λιγάκι; Διάσημοι μετά από τις αποτυχημένες πλαστικές τους επεμβάσεις