«Εγώ 18 εκείνος 78»: Για πρώτη φορά μιλά για τη σχέση της με το διάσημο πρώην σύντροφό της

«Εγώ 18 εκείνος 78»: Για πρώτη φορά μιλά για τη σχέση της με το διάσημο πρώην σύντροφό της

Η celebrity είναι πλέον μαμά δύο παιδιών

Υπήρξε ένα από τα "ζωηρά" ξανθά κουνελάκια του Playboy Mansion. Η Kendra Wilkinson, το κορίτσι που γνώρισε τη φήμη μέσα από τη σχέση της με το αφεντικό της αυτοκρατορίας του διάσημου περιοδικού, μίλησε για πρώτη φορά για όλα όσα έζησε δίπλα στον θρυλικό πλέον άντρα των εκδόσεων, Hugh Hefner.

H μαμά δύο παιδιών Kendra, ήταν απόλυτα ειλικρινής για το αν διατηρούσε ερωτικές σχέσεις με τον εκδότη, με τον οποίο είχαν διαφορά 60 ολόκληρα χρόνια: "Με ρώτησε αν θα ήθελα να γίνω μία από τις φιλενάδες του και είπα πως δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό, αλλά εννοείται πως ναι. Ζούσα στο πιο μικρό διαμέρισμα που έχεις δει και προσευχόμουν να έρθει κάτι στη ζωή μου να με βγάλει από εκεί". Και προφανώς ο Hefner ήταν για εκείνη ακριβώς αυτό.

"Τη στιγμή που μου πρότεινε να μετακομίσω στη διάσημη έπαυλή του είπα αμέσως ναι και δεν ήξερα αν το σεξ μαζί του ήταν στις υποχρεώσεις μου". Όταν η δημοσιογράφος τη ρώτησε αν ήταν υποχρεωμένη να κάνει σεξ με τον Hefner εκείνη απάντησε. "Δεν είσαι υποχρεωμένη, είναι επιλογή σου".

Η Kendra πριν μερικά χρόνια εγκατέλειψε την έπαυλή του και αποφάσισε να κάνει μια νέα αρχή. Παντρεύτηκε τον Hank Baskett, με τον οποίο όμως το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα. Με τη σειρά του ο ιδιοκτήτης του Playboy, Hefner παντρεύτηκε την Πρωτοχρονιά του 2012 το επίσης κουνελάκι Crystal Harris.

Διαβάστε ακόμη:

Η ευαίσθητη πλευρά της Kate Middleton: Το χριστουγεννιάτικο δώρο της στον πρίγκιπα Harry!