Η διάσημη ηθοποιός ρωτάει τον σύζυγο αν μπορεί να βγάλει τα ενθέματα σιλικόνης! (video)

Η διάσημη ηθοποιός ρωτάει τον σύζυγο αν μπορεί να βγάλει τα ενθέματα σιλικόνης! (video)

Και σκεφτείτε πως ο επίσης διάσημος σύζυγος πριν ένα χρόνο την είχε απατήσει

Τα προβλήματα στο σπιτικό της Tori Spelling και του προς το παρόν ακόμα συζύγου της Dean McDermott δεν έχουν τελειωμό. Μετά την αποκάλυψη της απιστίας του Dean με μια νεαρή κοπέλα ένα βράδυ στον Καναδά και τις ατελειώτες ώρες που πέρασαν κατόπιν σε σύμβουλο γάμου (με τις κάμερες να καταγράφουν κάθε στιγμή) έρχεται να προστεθεί και ένα πρόβλημα υγείας της ηθοποιού που έγινε διάσημη από το σίριαλ, Xτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς.

Η Tori Spelling ως κόρη πάμπλουτου τηλεοπτικού παραγωγού είχε ανακαλύψει από νωρίς τα οφέλη της πλαστικής χειρουργικής, κάνοντας ρινοπλαστική, αλλά και αυξητική στήθους σε ηλικία 20 ετών.
Δύο δεκαετίες μετά η ηθοποιός επισκέφτηκε ξανά τον πλαστικό καθώς η εμφάνιση του ντεκολτέ της παρουσιάζει κάποιο πρόβλημα. Όπως παρακολουθήσαμες στο reality show της, True Tori o γιατρός την ενημέρωσε πως το στήθος της είναι πλεόν πάρα πολύ σκληρό και πρέπει να αφαιρέσει τα ενθέματα. Την παρότρυνε είτε να τα αφαιρέσει και να βάλει μικρότερα ενθέματα την ίδια στιγμή ή να τα βγάλει, να περιμένει 3 – 4 μήνες και μετά να επιστρέψει για την αυξητική.

tumblr m0urfnJJHU1r9dj0lo1 500

Στο ερώτημα αυτό η Tori αποφάσισε πως θα πρέπει να στραφεί στον άντρα της για να βεβαιωθεί ότι δεν θα έχει πρόβλημα να την δει με μικρό στήθος. Μάλιστα η ηθοποιός ήταν ιδιαίτερα περιγραφική στο πως θα μοιάζει το ντεκολτέ της χωρίς ενθέματα. "Θα ήθελα να ξέρω πως θα ένιωθες αν είχα μικρότερο στήθος. Μόλις αφαιρεθούν τα ενθέματα το ντεκολτέ μου το στήθος μου θα είναι σαν δύο σαγιονάρες να κρέμονται στην περιοχή".

Και εκείνος σαν καλός σύζυγος απάντησε: "Πρέπει να κάνεις κάτι καλό για την υγεία σου. Σε πονάει η μέση σου συνεχώς, παραπονιέσαι για το στομάχι σου, το ανοσοποιητικό σου σύστημα έχει πρόβλημα. Εγώ σε αγαπώ και θέλω να είσαι υγιής".


Εκτός από τη μικρή απιστία ο Dean θα λέγαμε ότι είναι ένας πολύ στοργικός σύντροφος τελικά!

Δείτε το video εδώ.

Διαβάστε ακόμη:

«Εγώ 18 εκείνος 78»: Για πρώτη φορά μιλά για τη σχέση της με το διάσημο πρώην σύντροφό της

Η ευαίσθητη πλευρά της Kate Middleton: Το χριστουγεννιάτικο δώρο της στον πρίγκιπα Harry!