«Έπεσα θύμα βιασμού πριν ένα χρόνο»: Διάσημος ηθοποιός δηλώνει και... τρομοκρατεί

«Έπεσα θύμα βιασμού πριν ένα χρόνο»: Διάσημος ηθοποιός δηλώνει και... τρομοκρατεί

Διαβάστε τη συγκλονιστική και σχεδόν απίστευτη εξομολόγηση του ηθοποιού στην τελευταία του συνέντευξη

Το ταλέντο του το αποδεικνύει σε κάθε κινηματογραφική του συμμετοχή. Τον εναλλακτικό του χαρακτήρα και την αμφιλεγόμενη προσωπικότητά του κάθε φορά που γίνεται θέμα ενδιαφέροντος των media. Ο 28χρονος ηθοποιός, πρωταγωνιστής της περσινής προκλητικής ταινίας, Nymphomaniac, σόκαρε το αναγνωστικό κοινό με τις αποκαλύψεις που έκανε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Dazed.
Ο αμερικανός star εξομολογήθηκε πως υπέστη θύμα βιασμού από γυναίκα όσο συμμετείχε σε μια art performance στις αρχές του χρόνου σε gallery του Los Angeles.

Ο ηθοποιός ανέφερε: "Μία γυναίκα που ήρθε μαζί με το αγόρι της και ο οποίος καθόταν δίπλα από την πόρτα άρχισε να μαστιγώνει το πόδι μου για δέκα λεπτά, μου έσκισε τα ρούχα και μετά ξεκίνησε τον βιασμό".
Το σκηνικό που περιγράφει ο πρωταγωνιστής φαντάζει εξωφρενικό, αλλά πρόκειται για πληροφορίες που ο ίδιος έδωσε και δημοσιεύονται στο διάσημο περιοδικό.

Το art performance απαιτούσε από τον ηθοποιό να κάθεται σιωπηλός σε μια καρέκλα με μια χάρτινη σακούλα στο κεφάλι του που έγραφε: "Δεν είμαι διάσημος πλέον". Κατά τη διάρκεια του performance δεν επιτρεπόταν να κουνηθεί ή να μιλήσει και όσοι πήγαν να τον δουν έμπαιναν στο δωμάτιο ένας ένας.

Ο LaBeouf πρόσθεσε στις αποκαλύψεις: "Μετά από λίγη ώρα αυτό που συνέβη μαθεύτηκε στους ανθρώπους που περίμεναν στην ουρά για να με δουν και έτσι το έμαθε και η κοπέλα μου. Ήρθε να με δει, με ρώτησε τι είχε συμβεί, αλλά εγώ δεν μπορούσα να της απαντήσω. Έτσι κάτσαμε και οι δύο εκεί σε μια ανεξήγητα τραυματική σιωπή. Ήταν οδυνηρό".

16cd3de1-ce96-4dcf-b50f-cef27543848e-460x276

Ο ηθοποιός αυτή την περίοδο κάνει θεραπεία για απεξάρτηση από ουσίες μετά τη σύλληψή του για ανάρμοστη συμπεριφορά τον περασμένο Ιούνιο.

Ο διάσημος πρωταγωνιστής στη Νέα Υόρκη τον προηγούμενο μήνα.

Διαβάστε ακόμη:

Η Angelina Jolie προκαλεί ξανά με τα πόδια της στο νέο της εξώφυλλο για το Interview