Αngelina Jolie: Η τελευταία της εμφάνιση μας απογοήτευσε (πολύ)

Γωγώ Φούντα
Αngelina Jolie: Η τελευταία της εμφάνιση μας απογοήτευσε (πολύ)

Κάποιος να τη συνεφέρει γιατί κάτι δεν πάει καλά

Μπορεί μόλις 3 μέρες πριν, και πιο συγκεκριμένα τη Δευτέρα, η Angelina Jolie, να είχε ατύχημα με το αυτοκίνητό της, όταν ο σωφέρ της έχασε τον έλεγχο λόγω της καταρρακτώδους βροχής, αλλά φαίνεται ότι το κορίτσι είναι πάνω απ'όλα επαγγελματίας, με αποτέλεσμα να μην το βάλει κάτω και να συνεχίσει τις δημόσιες εμφανίσεις, για την προώθηση του νέου της φιλμ Unbroken.

Ως εδώ, όλα καλά. Το θέμα είναι δυστυχώς, ότι η Angelina τον τελευταίο καιρό, σαν να έχει πάθει κάτι με αποτέλεσμα να μας απογοητεύει σε κάθε της δημόσια εμφάνιση. Και δεν εννοούμε όταν εκπληρώνει τις υποχρεώσεις της ως Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως, αλλά αναφερόμαστε στις εμφανίσεις της ως η star Angelina που τόσα χρόνια αγαπάμε.

Ε λοιπόν η χθεσινή της εμφάνιση, μας έβγαλε εκτός εαυτού διότι δεν μπορούσαμε για κανένα λόγο να πιστέψουμε αυτό που αντικρίσαμε. Η Angie λοιπόν, εμφανίστηκε με μία μακριά γκρι φούστα-όχι εφαρμοστή προς θεού-ένα πουκάμισο λευκό, με ένα ξεκούμπωτο κουμπί-πάλι καλά- και ένα ασορτί μακρύ σακάκι, το οποίο σε κάποια φάση κούμπωσε κιόλας, απογειώνοντας το υπερ-συντηρητικό της στυλ!

Ειλικρινά, θεωρούμε ότι η Jolie, δεν είναι μία γυναίκα που δεν ξέρει τι της γίνεται, ούτε μία γυναίκα χωρίς στυλ, ούτε μία γυναίκα που κάνει έστω και το παραμικρό στην τύχη. Παρόλα αυτά, θα πρέπει κάποιος να της υπενθυμίσει, ότι έγινε διάσημη πρωτίστως για την ομορφιά της και όχι για το ταλέντο της, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχει, κάτι που θα πρέπει να την προβληματίσει και να την κάνει να αλλάξει κάποια πράγματα. Διότι καλός ο συντηρητισμός, εντάξει και το νέο προφίλ που πάει να πλασάρει, αλλά ας μην ξεχνάει ότι είναι μόλις 39, έχει υπάρξει το απόλυτο sex symbol, έχει δείξει στην μεγάλη οθόνη σχεδόν όλα τα... ιδιαίτερα σημεία της, και είναι η γυναίκα που έχει αφήσει να εννοηθεί ότι είχε σεξουαλικές σχέσεις με τον... αδερφό της!

Ε όχι ρε συ Angelina δεν το δεχόμαστε αυτό! Άσε έστω κάτω τα μαλλιά σου να φανεί η αρχοντιά σου.

Διαβάστε ακόμη:

Μετά την Κim & η Kourtney Kardashian πόζαρε ολόγυμνη για περιοδικό λίγο πριν γεννήσει!

H επανασύνδεση της χρονιάς: Μετά τον άσχημο χωρισμό, είναι και πάλι μαζί;

Και όμως δεν είναι η Kim Kardashian! Διάσημο μοντέλο την κάνει να...τρέμει για τη δόξα της

Κάποιος να βοηθήσει τον Μάρκο Σεφερλή που εγκατέλειψε το πρωινό στην μοίρα του!