H πιο σέξι γυναίκα του πλανήτη γράφει ιστορία ως το... γηραιότερο κορίτσι του James Bond

Γωγώ Φούντα
H πιο σέξι γυναίκα του πλανήτη γράφει ιστορία ως το... γηραιότερο κορίτσι του James Bond

Πηγαίνει το μυαλό σας;

Kαι ενώ όλοι οι συνεφίλ και ορκισμένοι φανς παρακολούθησαν με ιδαίτερο ενδιαφέρον, και φυσικά αγωνία, την παρουσίαση της νέας ταινίας του James Bond με τίτλο SPECTRE, δεν ήταν λίγες οι εκπλήξεις που ετοίμασαν οι παραγωγοί της ταινίας, οι οποίοι ξέρουν πως να διεγείρουν τη φαντασία των θαυμαστών!

Εκτός λοιπόν από την ολοκαίνουρια Ashton Martin την οποία θα οδηγεί ο βρετανός πράκτορας, αυτό που προκάλεσε ακόμη μεγαλύτερη έκπληξη αλλά και ενθουσιασμό, κυρίως στον αντρικό πληθυσμό, είναι ένα από τα κορίτσια του Bond, που δεν είναι άλλη από την ιταλίδα καλλονή Monica Bellucci.

H Βellucci λοιπόν, η οποία στην παρουσίαση τράβηξε, όπως ήταν φυσικό και αναμενόμενο, όλα τα φώτα πάνω της, μάγεψε τους πάντες με την ομορφιά και το σέξι εφαρμοστό της φόρεμα! Εκτός φυσικά από το ότι κανείς δεν περίμενε τη συμμετοχή της ιταλίδας στην ταινία, η οποία θα υποδύεται τη Lucia Sciarra, αυτό που προκαλεί μεγαλύτερη εντύπωση είναι το γεγονός ότι θα γίνει το γηραιότερο Bond Girl στην ιστορία, μιας και είναι 50 ετών!

Σε απλά ελληνικά, η Monica γράφει για ακόμη μία φορά ιστορία!

Διαβάστε ακόμη:

Λίγο πριν το γάμο: Διάσημο ζευγάρι παλεύει να σώσει τη σχέση του - Τι συμβαίνει;

Αυτή η κορμάρα ανήκει σε κόρη διάσημου τραγουδιστή: Μαντεύετε ποια είναι;

Μείναμε άφωνοι: Πότε πρόλαβε να φουσκώσει τόσο πολύ η κοιλιά της Shakira;