Είναι μόλις 6 χρονών και βάφεται όπως η διάσημη μαμά της: Δείτε ποια είναι

Ερμιόνη Σαρρή
Είναι μόλις 6 χρονών και βάφεται όπως η διάσημη μαμά της: Δείτε ποια είναι

Μήπως βιάζεται λιγάκι;

Η μαμά της και ο μπαμπάς της ομολογουμένως έχουν γίνει ένα από τα πιο συζητημένα ζευγάρια του τελευταίου μήνα. Ο ένας κατηγορεί τον άλλον και γενικώς... έχουν μπερδευτεί. Από τη μία κάνουν κοινές εμφανίσεις και από την άλλη δηλώνουν πως δε θέλουν να ξαναδεί ο ένας τον άλλον μπροστά του. Αναποφάσιστοι άνθρωποι, τι να πεις!


Η Stella McDermott, κόρη της Tori Spelling και του Dean McDermott είναι μία σωστή κυρία. Της αρέσουν τα τακούνια και το make up. Και σε ποια γυναίκα άλλωστε δεν αρέσουν. Αλλά αυτό είναι το κακό, πως η Stella δεν είναι γυναίκα, αλλά ένα 6χρονο κοριτσάκι. Οκ, όλες μας παίζαμε μικρές με τα καλλυντικά της μαμάς ή της μεγάλης μας αδερφής αλλά δεν το κάναμε και συνήθεια. Η μικρή πια το θεωρεί απαραίτητο. Και η μαμά της; Δεν της χαλάει χατίρι. Μάλιστα κάποιοι ισχυρίζονται, πως οι υπόλοιπες μαμάδες έχουν αρχίσει και έχουν τεράστιο πρόβλημα με αυτή την κατάσταση, αφού επιστρέφοντας οι κόρες τους από το σπίτι της Spelling είναι βαμμένες και έτοιμες... για βραδινή έξοδο.

1


Ολόκληρο πάρτι κανόνισε με μανικιούρ και πεντικιούρ και αυτές γκρίνιαξαν. Ε, δεν είχαν και άδικο. Να τα λέμε και αυτά. Αν από τα έξι τους ασχολούνται με νύχια, μαλλιά και makeup, τι θα κάνουν όταν μεγαλώσουν;

Δείτε μερικές από τις εμφανίσεις της μικρής στην παραπάνω gallery

Διαβάστε ακόμα:

Αυτός ήθελε γάμο και εκείνη τον άφησε στα κρύα του λουτρού: Ποιο διάσημο ζευγάρι χωρίζει;

Σύννεφα στη σχέση Eva Mendes-Ryan Gosling: Ποια διάσημη μπήκε ανάμεσά τους;

Αυτή η κορμάρα ανήκει σε κόρη διάσημου τραγουδιστή: Μαντεύετε ποια είναι;