Aυτή είναι η 19χρονη κοπέλα διάσημου τραγουδιστή που έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων

Γωγώ Φούντα
Aυτή είναι η 19χρονη κοπέλα διάσημου τραγουδιστή που έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων

Και νομίζουμε καταλαβαίνουμε γιατί

Μπορεί να έγιναν πρωτοσέλιδο και μπορεί το διαζύγιό τους να απασχόλησε όσο τίποτε άλλο τον κόσμο της διεθνούς showbiz, και μπορεί εκείνος να κλαιγόταν και να την παρακαλούσε να γυρίσει πίσω- εκείνη φυσικά δεν ήθελε να ακούσει ούτε κουβέντα- αλλά να που τελικά ουδείς αναντικατάστατος, και ο διάσημος τραγουδιστής είναι και πάλι ερωτευμένος!

Αναφερόμαστε στον Robin Thicke, ο οποίος μετά το άσχημο διαζύγιό του από τη σύζυγό του Paula Patton-δεν άντεξε κι εκείνη το κέρατο-γύρισε σελίδα στη ζωή του και βρήκε πολύ νεότερο και σέξι λιμάνι! Για να γίνουμε βέβαια πιο σαφείς, το λιμάνι του Robin είναι όχι μόνο νεότερο από την Paula, αλλά είναι γενικά... παιδί, μιας και είναι μόλις 19 ετών!

Η τυχερή νεαρά λοιπόν η οποία από το Νοέμβριο συνοδεύεται από το star, ονομάζεται April Love Geary, είναι μοντέλο, και είναι 18 ολόκληρα χρόνια μικρότερη από τον καλό της! Η ίδια βέβαια, μπορεί να αρνείται τις φήμες περί σχέσης της με τον Thicke, αλλά ο φωτογραφικός φακός δεν λέει ψέματα, καθώς τους έχει απαθανατίσει μέσα στο αμάξι του, μαζί με τον 4χρονο γιο του Julian.

Eκτός βέβαια από τη δημοσιότητα που απολαμβάνει ήδη ως η φημολογούμενη σύντροφος του τραγουδιστή, η April, ενισχύει όσο περισσότερο μπορεί τη δημοσιότητά της, με διάφορες αρκετά σέξι selfies που συχνά πυκνά ποστάρει στο προφίλ της στο Instagram. Κάτι μας λέει ότι οι δυο τους θα τα βρουν μια χαρά!

Διαβάστε ακόμη:

To σοκ της ημέρας: «Είμαι τυφλή από το αριστερό μάτι έπειτα από επέμβαση λέιζερ»

Μα πόσες πλαστικές έκανε; Ποια celebrity εμφανίστηκε με άλλο... πρόσωπο;

Μεγάλη ήττα: Ποιας διάσημης ο σύντροφος τη χώρισε μέσω email;

Eκδίκηση: Η 21χρονη κόρη των Τοm Cruise και Nicole Kidman τους πληρώνει με το ίδιο νόμισμα