«Θα άπλωνα και σπέρμα στο πρόσωπό μου»! Η σέξι ηθοποιός φτάνει στα άκρα για την ομορφιά

«Θα άπλωνα και σπέρμα στο πρόσωπό μου»! Η σέξι ηθοποιός φτάνει στα άκρα για την ομορφιά

Κάθε της συνέντευξη είναι και μια πρόκληση

2436910500000578-2883011-image-a-21 1419207509202

Θεωρείται μία από τις ωραιότερες γυναίκες του κόσμου με τα τέλειο πρόσωπο και το υπέροχο σώμα της της να γίνονται αντικείμενα θαυμασμού και ζήλιας από πολλές γυναίκες σε όλο τον πλανήτη.

Η 42χρονη Sofia Vergara είναι γνωστό πως κάθε φορά που δίνει συνεντεύξεις προκαλεί με τις δηλώσεις της. Το ίδιο κατάφερε και με την πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό New Beauty στην οποία αναφέρθηκε στην ομορφιά και στο τι είναι πρόθυμη να κάνει για να καθυστερήσει τη γήρανση στο πρόσωπό της.
Η πρωταγωνίστρια του Modern Family, με το μεγαλύτερο μισθό στην αμερικανική τηλεόραση δήλωσε πως φοβάται τόσο πολύ το να γεράσει που θα άπλωνε μέχρι και σπέρμα στην περιοχή γύρω από τα μάτια της αν τη βοηθούσε να δείχνει νέα.
"Δεν θέλω να γεράσω. Αν μου έλεγες πως με το να απλώσω σπέρμα θα μείωνε τις ρυτίδες θα το έκανα".



Στην ίδια συνέντευξη αποκάλυψε πως κατά τη δεκαετία των είκοσι ένιωθε πιο όμορφη και γοητευτική από ποτέ παρόλο που στα 20 είχε ήδη ένα παιδί ενός έτους!
Η Κολομβιανή σταρ είπε ακόμη πως δεν θα δίσταζε να παντρευτεί ξανά και προς το παρόν περνάει υπέροχα δίπλα στον πρωταγωνιστή του True Blood Joe Manganiello.

Διαβάστε ακόμη:

Nέο ζευγάρι στη showbiz; Επιτέλους γιατί αυτός ο ηθοποιός ήταν πολύ καιρό μόνος!

To 2014 ήταν η χρονιά της Amal Clooney! Oι φωτογραφίες που έκαναν τον γύρο του κόσμου