Δεν ήταν η χρονιά της! Διέρρευσε κακόγουστη φωτογράφηση της Angelina Jolie από τα 19 της

Δεν ήταν η χρονιά της! Διέρρευσε κακόγουστη φωτογράφηση της Angelina Jolie από τα 19 της

... και δεν είναι ότι πιο ωραίο έχετε δει σήμερα!

1995. Η κόρη του βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού Joh Voight θέλει να γίνει πρωταγωνίστρια της μεγάλης οθόνης. Ήταν μόλις 19 ετών και με όπλο της την ομορφιά της ήταν θέμα χρόνου να καταφέρει να γίνει διάσημη και περιζήτητη στους κύκλους του Hollywood. Η νεαρή τότε Angelina Jolie μόλις είχε κατακτήσει τον πρώτο πρωταγωνιστικό ρόλο στη ταινία Hackers (όπου γνώρισε και τον πρώτο της σύζυγο Jonny Lee Miller) και αποφάσισε να ποζάρει για τον φωτογράφο Marcel Indik σε μια σειρά σέξι φωτογραφιών λίγο πριν γίνει διάσημη σε όλον τον κόσμο.

Όπως θα δείτε και εσείς στο φωτογραφικό gallery η μικρή τότε Angelina δεν ήταν καθόλου ντροπαλή μπροστά στον φακό, καθώς πόζαρε ημίγυμνη, με ένα μαύρο φόρεμα, πανύψηλα πέδιλα και με το γνωστό βλέμμα όλο υποσχέσεις. Με κοντό καρέ μαλλί, χωρίς να έχει κάνει ακόμα πλαστική στη μύτη και με την αυθάδεια του νέου αστεριού η μελλοντική κυρία Pitt απόδειξε πως είχε πολλά να δώσει στο κοινό.

Μπορεί οι φωτογραφίες να μην θεωρούνται οι πλέον καλόγουστες της καριέρας της, αλλά η σημερινή διαρροή τους είναι θέμα παγκόσμιου ενδιαφέροντος!

Διαβάστε ακόμη:

To 2014 ήταν η χρονιά της Amal Clooney! Oι φωτογραφίες που έκαναν τον γύρο του κόσμου

Ποια Jennifer Lawrence; Δείτε γιατί ο σωματοφύλακάς της κλέβει τα φλας σε κάθε εμφάνιση!