Προσοχή, η παρακάτω είδηση είναι αληθινή: Superstar τσακώθηκε με τον... Mickey Mouse!

Γωγώ Φούντα
Προσοχή, η παρακάτω είδηση είναι αληθινή: Superstar τσακώθηκε με τον... Mickey Mouse!

Αν σας πούμε ότι στον τόπο του εγκλήματος έσπευσαν και security θα μας πιστέψετε;

Εντάξει, το ότι οι stars είναι κακομαθημένοι και οι αντιδράσεις τους τις περισσότερες φορές δεν είναι και οι πιο φυσιολογικές, είναι λίγο πολύ γνωστό. Υπάρχουν όμως και οι στιγμές, που ακούγοντας μία είδηση, δεν ξέρεις αν θα πρέπει να γελάσεις ηχηρά ή να κλάψεις με μαύρο δάκρυ, κυρίως λόγω ανησυχίας για την κατάσταση του celebrity.

Εμείς λοιπόν, επειδή επιθυμούμε να σας παραθέτουμε τα γεγονότα αυτούσια και να βγάζετε τα δικά σας συμπεράσματα, θα σας πούμε μία μικρή ιστορία με πρωταγωνίστρια την Christina Aguilera. H διάσημη τραγουδίστρια λοιπόν, η οποία στις 18 Δεκεμβρίου γιόρτασε τα γενέθλιά της, αποφάσισε να πάει μία βόλτα στην Disneyland την περασμένη εβδομάδα, για να θυμηθεί τα νιάτα της, μιας και ως γνωστόν ξεκίνησε από το διάσημο show Mickey Mouse Club, όπως φυσικά και πολλοί άλλοι, μετέπειτα stars, και πάνω στον παιδικό θα λέγαμε ενθουσιασμό της, θέλησε να βγάλει μία φωτογραφία με τον Mickey Mouse!

Έλα όμως που ο κύριος που φορούσε τη στολή του διάσημου ποντικού, εκείνη την ώρα έπρεπε να κάνει το διάλειμμά του, κάτι που τον οδήγησε στο να αρνηθεί να ποζάρει με την τραγουδίστρια! Τι ήθελε να το πει κι εκείνος ο έρμος; Άστραψε και βρόντηξε η Aguilera και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, από τα χείλη της βγήκε η κλασική πια φράση, «Ξέρεις ποια είμαι εγώ», ενώ ακούστηκε και η γνωστή λέξη από μ!

Μάλιστα, επειδή η Christina προφανώς τον έκανε το σαματά της, λίγο μετά κατέφθασε και η ασφάλεια του πάρκου, χωρίς ωστόσο να βγάλει άκρη, μιας και η τραγουδίστρια είχε ήδη εξαφανιστεί!

Τώρα εδώ που τα λέμε, ο Mickey είναι πολύ πιο διάσημος και ντίβα από την Aguilera. Όλα κι όλα!

Διαβάστε ακόμη:

Η είδηση της ημέρας: Ο Orlando Bloom ξεπέρασε την Miranda Kerr!

Madonna: Το άστρο της καταρρέει και έχει χάσει τον ύπνο της. Δείτε τι συνέβη

Ποιος έγινε ο φόβος και ο τρόμος για τη μικρή North West; Δείτε την πώς αντέδρασε