Το πιο διάσημο, σέξι και αγαπημένο ζευγάρι.... παντρεύεται: Δείτε τους

Ερμιόνη Σαρρή
Το πιο διάσημο, σέξι και αγαπημένο ζευγάρι.... παντρεύεται: Δείτε τους

Άντε και στα δικά μας οι ελεύθερες!

Είναι διάσημοι, επιτυχημένοι και πολύ αγαπημένοι. Ακόμη και αν έχουν 15 χρόνια διαφορά, τα βέλη του έρωτα τους χτύπησαν κατακούτελα. Μπορεί πριν λίγες ημέρες τα δημοσιεύματα να τον ήθελαν να την... κερατώνει, αλλά από ότι φαίνεται ξέρει να παίζει πολύ καλά το παιχνιδάκι του ο γνωστός ηθοποιός. Χρόνια στην πιάτσα άλλωστε.


Ο Sean Penn δεν κατάφερε να αντισταθεί στην καλλονή σύντροφό του Charlize Theron και της ζήτησε να γίνει... γυναίκα του. Και επειδή είναι και ρομαντικός, έφτιαξε το κατάλληλο σκηνικό για την πρόταση και φυσικά η απάντηση ήταν... θετική. Και αυτή βέβαια δεν παίρνει τα μάτια της από πάνω του. Συνεχώς χαμογελάει όταν βρίσκεται δίπλα του και δεν την πτοεί όποια φήμη και αν κυκλοφορεί. Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα θα ήθελε να πει στους δημοσιογράφους και να τους δείξει το μονόπετρο, αλλά πουθενά το... διαμάντι.

σεαν

Η πρόταση έχει γίνει από τα τέλη του προηγούμενο μήνα στην πόλη του Φωτός (αχ μας ξεφύγατε για τα καλά) και η ηθοποιός δεν έχει κάνει καμία εμφάνιση μέχρι στιγμής με το μονόπετρο. Σύμφωνα με τις φήμες δαχτυλίδι δεν υπάρχει (εδώ μας τα χαλάει λίγο ο Sean), αλλά η πρόταση έχει γίνει επίσημα και ο γιος της τον έχει γνωρίσει ήδη. Και η μαμά της έχει συναντήσει αρκετές φορές το μελλοντικό σύζυγο της κόρης της και περιμένει να τη δεί να πετάει την... ανθοδέσμη στις ελεύθερες φίλες της.


Τώρα φταίμε εμείς να πούμε ότι ακόμη μία φιλία κατέληξε στα σκαλιά της εκκλησίας. Όχι θα το πούμε για να το ακούσετε και να πάρετε και εσείς τα μέτρα σας( για τις ελεύθερες μιλάμε πάντα).

Διαβάστε ακόμα:

Madonna: Το άστρο της καταρρέει και έχει χάσει τον ύπνο της. Δείτε τι συνέβη

Σύντροφος διάσημου μοντέλου κυκλοφορεί ξυπόλητος και αυτή... topless: Δείτε τους

Η είδηση της ημέρας: Ο Orlando Bloom ξεπέρασε την Miranda Kerr!