Gwyneth Paltrow: Η πρώτη μέρα του νέου έτους ξεκίνησε με… άσχημα νέα!

Gwyneth Paltrow: Η πρώτη μέρα του νέου έτους ξεκίνησε με… άσχημα νέα!

Η είδηση αυτή θα έκανε σίγουρα έξω φρενών τη σταρ!

Και ενώ Gwyneth Paltrow και Chris Martin έχουν δουλέψει πολύ πάνω στο θέμα της σχέσης τους, ύστερα από το πολύκροτο διαζύγιό τους, και πλέον έχουν καταφέρει να αποτελούν ένα από τα πιο πολιτισμένα, χωρισμένα ζευγάρια του Hollywood, η πρόσφατη είδηση για τον τελευταίο, μάλλον δεν θα ακουστεί και πολύ... ευχάριστη στη διάσημη ηθοποιό.


Το πρώην ζευγάρι πέρασε μαζί την ημέρα των Χριστουγέννων, όπως και των Ευχαριστιών, για χάρη των παιδιών τους, που φαίνεται ότι θέλουν να τους βλέπουν συνεχώς μαζί. Και ενώ τα πράγματα κυλούσαν ήρεμα και ευχάριστα και η Gwyneth έριξε τον εγωισμό της δηλώνοντας στην τελευταία της συνέντευξη χωρίς ενδοιασμό, πως ίσως ήταν λάθος που ακολούθησαν χωριστούς δρόμους και πολλές φορές σκέφτεται πως θα ήταν καλύτερα τα πράγματα αν ήταν ακόμα παντρεμένοι, ο διάσημος τραγουδιστής έρχεται να την... επαναφέρει στην πραγματικότητα απότομα, με την τελευταία του έξοδο, συνοδευόμενος από την... Jennifer Lawrence.


Γιατί μπορεί τα Χριστούγεννα να τα πέρασε με την μητέρα των παιδιών του, όμως την τελευταία μέρα του χρόνου προτίμησε να την αφιερώσει στην 24χρονη ηθοποιό, παρά τις φήμες για χωρισμό τους. Και αν σκεφτούμε το ρητό, που αναφέρει πως αυτό που κάνεις την πρώτη μέρα του χρόνου θα το κάνεις και για όλο το υπόλοιπο έτος, οι δυο τους φαίνεται να είναι μαζί και καλύτερα από ποτέ και αυτό... δεν θα αλλάξει σύντομα. Κρίμα Gwyneth, οι προσπάθειές σου ήταν φιλότιμες, μα μάταιες!

Διαβάστε ακόμη:

Μα τι αλλαγή είναι αυτή: Διάσημες κυρίες που έγιναν... αγνώριστες

Celebrity Love Moments 2014: Αυτά είναι τα πιο ερωτικά στιγμιότυπα της χρονιάς