Οι σχέσεις των Kim & Khloe Kardashian σε τεντωμένο σχοινί: Γιατί είναι στα μαχαίρια;

Γωγώ Φούντα
Οι σχέσεις των Kim & Khloe Kardashian σε τεντωμένο σχοινί: Γιατί είναι στα μαχαίρια;

Νέος γύρος καυγάδων για τις διάσημες αδερφές

Η παρακάτω είδηση είναι γι' αυτούς που υποστηρίζουν ότι δύο αδερφές δεν μπορούν παρά να είναι οι καλύτερες φίλες, και να τις ενώνει βαθιά και άδολη αγάπη, απαλλαγμένη πλήρως από ζήλεια και ανταγωνισμό. Τι γίνεται όμως όταν 2 αδερφές, και μάλιστα οι διασημότερες, είναι στα μαχαίρια, και μάλιστα «σφάζονται» δημοσίως;

Οι Κim και Khloe Kardashian λοιπόν, που τον τελευταίο καιρό η αλήθεια είναι ότι δεν τα πηγαίνουν και τέλεια, δίνουν ακόμη ένα γύρο δημόσιου ξεκατινιάσματος, και αυτή τη φορά με επίκεντρο τις... εγκυμοσύνες! Σύμφωνα λοιπόν με άτομα από το περιβάλλον των δύο κυριών, η Khloe είναι έξαλλη με την Kim καθώς θεωρεί ότι είναι αχάριστη και δεν εκτιμάει το ότι έχει έναν άντρα που τη λατρεύει και ένα υπέροχο παιδί.

Είναι γνωστό άλλωστε, ότι η Khloe, κάνει σαν τρελή εδώ και χρόνια να γίνει μητέρα, κάτι που δεν έχει προφανώς καταφέρει ακόμα, και το να ακούει την αδερφή της να κλαίγεται επειδή δεν της τυχαίνει μία δεύτερη εγκυμοσύνη, τη βγάζει κυριολεκτικά εκτός εαυτού.

Καλά όχι ότι είχαμε ποτέ την Kim για... βασίλισσα της διακριτικότητας και του τακτ, αλλά η αλήθεια είναι ότι στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάς για σχοινί. Εξάλλου, έχουμε την εντύπωση ότι η Kim δεν έχει ακόμη αντιληφθεί πόσα περιττά κιλά θα τη φορτώσει μία δεύτερη εγκυμοσύνη, αν λάβουμε φυσικά υπόψη μας, ότι κάνει σαν τρελή με τη γυμναστική και τη διατροφή.

Καλά ξεμπερδέματα sisters!

Διαβάστε ακόμη:

Λίγο πριν από την πόρτα των φυλακών βρίσκεται η Amal Alamuddin: Τι συμβαίνει;

Ένα από τα ωραιότερα αγόρια του Hollywood δεν είναι πια ελεύθερο!

Adele: Πόσο ακόμα θα μας μπερδέψει με τον «χωρισμό» της;