Τι χάσαμε πάλι; Με το ζόρι μάθαμε την εγκυμοσύνη της και τώρα τον... αρραβώνα της

Ερμιόνη Σαρρή
Τι χάσαμε πάλι; Με το ζόρι μάθαμε την εγκυμοσύνη της και τώρα τον... αρραβώνα της

Όλο ευχάριστες εκπλήξεις είναι η διάσημη αυτή ηθοποιός

Γενικώς κρατάει χαμηλό προφίλ και τα προσωπικά της... μη εν δήμω. Διανύει τις τελευταίες εβδομάδες της εγκυμοσύνης της και ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της το δεύτερο μεγαλύτερο δώρο της ζωής της. Έχει ήδη ένα γιο 10 ετών, ο οποίος και αυτός με τη σειρά του δε βλέπει την ώρα και τη στιγμή που θα γνωρίσει το καινούργιο του αδερφάκι.


Μπορεί να είχαμε καταλάβει μέσα από κάποιες φωτογραφικές σπόντες ότι η Liv Tyler είναι έγκυος, αλλά το επιβεβαιώσαμε μόλις ανέβασε μία φωτογραφία με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα στα social media. Ο αρραβώνας όμως με τον Dave Gardner πότε έγινε και μας ξέφυγε ; Μία δύο αργίες έπεσαν απανωτά και τσουπ μας την έσκασαν. Η ηθοποιός εμφανίστηκε μαζί με το γιο της Milo (από το γάμο της με τον Royston Langdon) και πέρα από την ομορφιά της μας θάμπωσε και το... μονόπετρο.Και να ήθελε να το κρύψει η λάμψη του την πρόδωσε. Και θα το ξαναπούμε, πώς μας ξεφύγατε εσείς έτσι; Γιατί αυτό απλό δαχτυλίδι δεν το λες. Εντάξει μπορεί να ήταν αναμενόμενο, αλλά εσείς οι celebrities-και μη- μας έχετε διδάξει ότι δεν πρέπει να θεωρούμε τίποτα πια δεδομένο στη ζωή.


Μαμά και γιος βόλταραν στο γιορτινό και κρύο Λονδίνο και τους ευχαριστούμε που μας έδωσαν ακόμη ένα θέμα προς σχολιασμό. Ο Dave δεν ήταν μαζί τους και ευχόμαστε να μην έκανε πρόβα κουστουμιού και μας αιφνιδιάσουν πάλι. Μάλλον για γάμο με βάφτιση μαζί το βλέπουμε, αφού είναι και της μόδας. Τι να πούμε, με το καλό νυφούλα και με ένα... πόνο. Διπλή η χαρά για το ζευγάρι!

Δείτε τους στην παραπάνω gallery

Διαβάστε ακόμα:

Λίγο πριν από την πόρτα των φυλακών βρίσκεται η Amal Alamuddin: Τι συμβαίνει;

Παραμένει πιστός: Διάσημος ηθοποιός προκαλεί με τα δώρα που κάνει στη νέα του σύντροφο