Νομίζατε ότι είναι αψεγάδιαστη; Δείτε τις τελευταίες της φωτογραφίες και θα αλλάξετε γνώμη

Ερμιόνη Σαρρή
Νομίζατε ότι είναι αψεγάδιαστη; Δείτε τις τελευταίες της φωτογραφίες και θα αλλάξετε γνώμη

Η Kendall Jenner εμφανίστηκε όπως πραγματικά... είναι

Το όνομά της δε σταμάτησε γράφεται τους τελευταίους μήνες και γενικώς η χρονιά της πήγε πολύ καλά. Είναι νέα, όμορφα και φυσικά μία μεγάλη καριέρα έρχεται μπροστά της. Μάλιστα το βράδυ της Πρωτοχρονιάς η Kendall Jenner μας έστειλε τις ηλεκτρονικές τις ευχές μέσα από μία selfie και για ακόμη μία φορά θαυμάσαμε την ομορφιά της.


Όλα αυτά όμως αφού άλλαξε η χρόνος και φυσικά όπως όλες μας είχε βάλει τα δυνατά της για το πιο εορταστικό λουκ. Και επειδή οι δουλειές πήγαν καλά όπως είπαμε, ετοίμασε τις βαλίτσες της και μας είπε bye bye για... Ντουμπάι. Και η αλήθεια έλαμψε. Εντοπίστηκε στο αεροδρόμιο δίχως μακιγιάζ και αν και προσπάθησε να κρύψει τα... σπυράκια από το πρόσωπό της, αυτά έκαναν την εμφάνισή τους. Και εμείς ρωτάμε τώρα, γιατί; Και ποια γυναίκα δεν έχει. Μη ντρέπεσαι καλά!


Μία έρευνα γλυκιά μας Kendall να κάνεις στο δρόμο θα δεις ότι όλες μας έχουμε και τις άτυχες μέρες μας(και μήνες μη σου πούμε) που τα εκνευριστικά σπυράκια έρχονται και κάθονται εκεί στο πρόσωπό μας και μας βασανίζουν. Δε χρειάζεται να ντρέπεσαι και να τα κρύβεις. Άλλωστε πρέπει να ξέρεις ότι ο γυναικείος πληθυσμός έτσι θα σε αγαπήσει περισσότερο.

Διαβάστε ακόμα:

Τι χάσαμε πάλι: Με το ζόρι μάθαμε την εγκυμοσύνη της και τώρα τον... αρραβώνας της

Παραμένει πιστός: Διάσημος ηθοποιός προκαλεί με τα δώρα που κάνει στη νέα του σύντροφο