Ο JayZ κάνει ντεμπούτο στη νέα του ασχολία έχοντας στο πλευρό του τη… Rihanna!

Ο JayZ κάνει ντεμπούτο στη νέα του ασχολία έχοντας στο πλευρό του τη… Rihanna!

Η Beyonce έλαμψε δια της… απουσίας της!

Ο JayZ αποφάσισε να κάνει μια... μικρή στροφή στην καριέρα του και να ασχοληθεί με κάτι πραγματικά εντελώς... άσχετο από τη μουσική. Ο νέος τομέας που θα έχει την τιμή να τον συμπεριλαμβάνει είναι ο αγωνιστικός, αφού ο διάσημος ράπερ αποφάσισε να κατέβει σε αγώνες μποξ. Φυσικά, όχι ως μαχόμενος αλλά ως λαμπερός... διοργανωτής, γιατί αν είσαι και ένας από τους πλουσιότερους μουσικούς στη γη ετούτη, μπορείς να ξυπνήσεις ένα πρωί και να κάνεις πραγματικότητα κάθε όνειρό σου.


Ωστόσο, το παράδοξο της υπόθεσης, σίγουρα δεν είναι αυτό, αφού όπως προαναφέραμε JayZ είναι αυτός, ό,τι θέλει κάνει, αλλά το γεγονός πως την Παρασκευή έκανε την πρώτη του εμφάνιση ως διοργανωτής στον πρώτο του αγώνα, χωρίς να έχει στο πλευρό του την πολυαγαπημένη, κατά τα αλλά, σύζυγό του, Beyonce. Το διάσημο ζευγάρι, παρόλο που φαίνεται να έχει αφήσει πίσω του εδώ και καιρό τις φήμες διαζυγίου και των κακών μεταξύ τους σχέσεων και να το έχει ρίξει στα ταξίδια ανά την υφήλιο, όντας άκρως αγαπημένο, φαίνεται πως δεν θέλησε να είναι μαζί σε μια τέτοια σημαντική και ξεχωριστή στιγμή.


Ωστόσο, μπορεί η Βey να προτίμησε να μείνει στο σπίτι με τη μικρή Blue Ivy, όμως ο 45χρονος σταρ δεν τα έβαψε «μαύρα», αφού επέλεξε να έχει κοντά του την αγαπημένη του φίλη Rihanna, φέρνοντάς μας στο νου και πάλι τις φήμες που τους ήθελαν... παράνομο ζευγαράκι πίσω από την πλάτη της Beyonce. Οι δυο τους πόζαραν αγαπημένοι και αγκαλιασμένοι στο φακό, ενώ ο JayZ δεν έκρυψε ούτε στιγμή τον ενθουσιασμό του για το νέο του αυτό ξεκίνημα. Αναρωτιόμαστε αν η Bey θα μετάνιωσε για την απουσία της, όταν είδε τις φωτογραφίες της βραδιάς...

Διαβάστε ακόμη:

Αngelina Jolie: Ο κρυφός γάμος της που δεν γνωρίζαμε μέχρι σήμερα!

H Aniston σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης: Το νέο-και μάλλον τελειωτικό-χτύπημα της μοίρας