Κι όμως δεν το ξέραμε:Mε ποια διάσημη κυρία διατηρεί στενή φιλία η Charlize Theron;

Κι όμως δεν το ξέραμε:Mε ποια διάσημη κυρία διατηρεί στενή φιλία η Charlize Theron;

Αυτή τη celebrity φιλία δεν την γνωρίζαμε!

Οι σχέσεις στο Hollywood είναι κάπως... μπερδεμένες, αφού οι σύντροφοι αλλάζουν με την ταχύτητα του φωτός, ζευγάρια δημιουργούνται και άλλα τόσα χωρίζουν από τη μια μέρα στην άλλη. Οπότε, συνεχώς πάντα κάτι θα μας... διαφεύγει στον κόσμο της διεθνούς σόουμπιζ, αφού οι ρυθμοί της εκτυλίσσονται με τόσο μεγάλες ταχύτητες. Ωστόσο, κάποιες φορές πέρα από ερωτικές σχέσεις, τσακωμούς, χωρισμούς ή και εγκυμοσύνες, μας είναι παντελώς άγνωστες ακόμα και στενές φιλίες χρόνων όπως αυτή της Charlize Theron με την Denise Richards.


Οι δύο πολύ καλές φίλες, παρότι διατηρούν άψογες σχέσεις, φροντίζουν να μην προβάλουν αυτές τις πτυχές της προσωπικής τους ζωής στη δημοσιότητα. Όμως, επειδή κάποια μέρα... όλα μαθαίνονται, ο φακός των παπαράτσι απαθανάτισε το Σάββατο την Denise με τις δύο κόρες της, την 9χρονη Lola και την 3 ετών Εloise, έξω από το σπίτι της διάσημης ηθοποιού. Ο λόγος; Η οικογένεια θα επισκεπτόταν τη σταρ για το πάρτι γενεθλίων του γιού της Jackson.


Φορώντας απλά ρούχα και κουβαλώντας πολλές σακούλες δώρων για τον μικρό που έκλεισε τα τρία του χρόνια, η 43χρονη ηθοποιός κρατούσε την μικρή της κόρη στην αγκαλιά της, καθώς κατευθύνονταν στο σπίτι της φίλης της. Σίγουρα, πρόκειται για τις πιο αυθεντικές φιλίες του Hollywood, αφού καμιά τους ποτέ δεν θέλησε να την δημοσιοποιήσει. Και αυτό μας αρέσει!

Διαβάστε ακόμη:

Ο Ben Affleck επιτέλους απέκτησε κορμάρα: Δείτε τις φωτογραφίες και θα καταλάβετε!

Eίναι αυτό κορμί γυναίκας που γέννησε ένα χρόνο πριν;