Ποιος χωρισμός; Depp και Heard διαψεύδουν τις φήμες με τον καλύτερο τρόπο!

Ποιος χωρισμός; Depp και Heard διαψεύδουν τις φήμες με τον καλύτερο τρόπο!

Το διάσημο ζευγάρι είναι καλύτερα από ποτέ!

Πολλές είναι οι φήμες που τους συνοδεύουν μέσα στο χρονικό διάστημα που είναι ζευγάρι. Άλλοτε μαθαίνουμε για ενδεχόμενο γάμο, αλλά και άλλες τόσες φορές, βέβαια, για... πιθανό χωρισμό. Johnny Depp και Amber Heard αποτελούν ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια των παπαράτσι και ένα από τα πιο πολυσυζητημένα θέματα των μέσων, διεθνώς. Έτσι, τον τελευταίο καιρό μας απασχόλησαν ξανά, αφού δημοσιεύματα τους ήθελαν να είναι στα πρόθυρα του χωρισμού.


Ωστόσο, οι δυο τους έδωσαν τη δική τους απάντηση μέσα από την τελευταία τους εμφάνιση σε φιλανθρωπικό γκαλά, όπου παραβρέθηκαν το Σάββατο το βράδυ, στο Los Angeles. Ο διάσημος ηθοποιός φωτογραφήθηκε ουκ ολίγες φορές, είτε αγκαλιασμένος με την 28χρονη αρραβωνιαστικιά του είτε κρατώντας την από το χέρι, ενώ παράλληλα δεν δίστασε να της δώσει ένα καυτό φιλί μπροστά στο φωτογραφικό φακό, διαλύοντας κάθε υποψία χωρισμού.


Πάντως, παρότι η Amber φαινόταν τρισευτυχισμένη –και απαστράπτουσα μέσα στο εκπληκτικό vintage φόρεμα του οίκου Dior που φορούσε- τη βραδιά αυτή, με το χαμόγελο να μην φεύγει από τα χείλη της ούτε λεπτό, ο 51χρονος σταρ παρέμεινε ανέκφραστος και αγέλαστος σε κάθε στιγμή που απαθανατίστηκε. Μα τι να έπαθε πια αυτό το αγόρι; Την επόμενη φορά ελπίζουμε να τον πετύχουμε με καλύτερη διάθεση για να τον απολαύσουμε καλύτερα!

Διαβάστε ακόμη:

Eίναι αυτό κορμί γυναίκας που γέννησε ένα χρόνο πριν;

Κι όμως δεν το ξέραμε:Mε ποια διάσημη σταρ διατηρεί στενή φιλία η Charlize Theron;