Συναντήθηκαν για πρώτη φορά μετά από 10 χρόνια χωρισμού! Ποιοι είναι;

Συναντήθηκαν για πρώτη φορά μετά από 10 χρόνια χωρισμού! Ποιοι είναι;

Πως αντέδρασαν οι δύο σταρ;

Οι αντιδράσεις των χωρισμένων celebrity όταν βρίσκονται και πάλι τυχαία στον ίδιο τόπο, ύστερα από καιρό, ποικίλουν από περίπτωση σε περίπτωση. Άλλοι κρατούν ένα πολιτισμένο προφίλ, μιλώντας ο ένας στον άλλον, και άλλοι κάνουν πως... δεν είδαν και δεν άκουσαν ποτέ τίποτα. Κάπως έτσι ήταν και η αντίδραση της Keira Knightley και του Jamie Dornan, που ύστερα από δέκα ολόκληρα χρόνια χωρισμού συναντήθηκαν και πάλι στο πάρτι των τηλεοπτικών βραβείων BAFTA στο Los Angeles, το βράδυ του Σαββάτο.


Η αγαπημένη ηθοποιός, που πλέον βρίσκεται στον 5ο μήνα εγκυμοσύνης της και περνά μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της, είχε υπάρξει ζευγάρι με τον πρωταγωνιστή του «Fifty Shades Of Grey» στο μακρινό παρελθόν. Και μπορεί η σχέση τους που κράτησε δύο χρόνια, να έχει λήξει ήδη από το 2005, οι δυο τους να έχουν προχωρήσει τις ζωές τους, όντας παντρεμένοι με άλλα πρόσωπα και όλα αυτά να έχουν σχεδόν πια ξεχαστεί, ωστόσο δεν ήταν και τόσο άνετοι με αυτό που τους συνέβη.


Και οι δύο, παρόλο που βρέθηκαν σε κοινές παρέες, απέφυγαν διακριτικά να μιλήσουν μεταξύ τους αλλά και να τους απαθανατίσει ο φωτογραφικός φακός μαζί στο ίδιο πλάνο. Η 29χρονη ηθοποιός, συνοδευόμενη από τον σύζυγό της, James Righton, κάλυψε τη φουσκωμένη κοιλίτσα της με ένα φαρδύ φόρεμα, ενώ έδειχνε πιο όμορφη και ευτυχισμένη από ποτέ. Από τη μεριά του, ο Jamie, παραβρέθηκε στο event χωρίς τη σύζυγό του, Amelia Warner, αφού η τελευταία έμεινε με την μόλις ενός έτους κορούλα τους. Άραγε, πώς να αντέδρασε όταν έμαθε για την τυχαία αυτή συνάντηση μια δεκαετία μετά;

Διαβάστε ακόμη:

Eίναι αυτό κορμί γυναίκας που γέννησε ένα χρόνο πριν;

Κι όμως δεν το ξέραμε:Mε ποια διάσημη σταρ διατηρεί στενή φιλία η Charlize Theron;