Το σοκ των Golden Globes: Γιατί η Lena Dunham μας άφησε με το στόμα ανοιχτό;

Ερμιόνη Σαρρή
Το σοκ των Golden Globes: Γιατί η Lena Dunham μας άφησε με το στόμα ανοιχτό;

Δείτε τη φωτογραφία που άναψε φωτιές στα social media

Και επιτέλους έγιναν. Οι Χρυσές Σφαίρες που περίμεναν με ανυπομονησία οι διάσημοι φίλοι μας στο Hollywood πραγματοποιήθηκαν χθες το βράδυ και οι αποκαλύψεις ήταν... πολλές. Και πιστέψτε μας δεν εννοούμε μόνο τους νικητές και ηττημένους.

Η Lena Dunham μας είχε προβληματίσει αρκετά μέχρι τώρα με τις επιλογές των μαλλιών της. Από ξανθό σε πράσινο και ξαφνικά σε καστανό. Εντάξει είναι γνωστό, πως οι καλλιτέχνες είναι ανήσυχα πνεύματα από φύσει τους και πάμε πάσο. Ας επιστρέψουμε όμως στην χθεσινή μεγάλη βραδιά. Όλοι, λοιπόν, διάλεξαν τα καλύτερα συνολάκια, φόρεσαν το μεγαλύτερο χαμόγελό τους και περπάτησαν στο κόκκινο χαλί. Η συγγραφέας όμως, του «Not That Kind of Girl» μας απασχόλησε από την προετοιμασία της κιόλας.

Η 28χρονη Lena πόσταρε μία φωτογραφία στα social media από την ώρα που ντυνόταν και μας έκανε να απορήσουμε αν εμείς είμαστε οπισθοδρομικοί ή αυτή πιο προχωρημένη από όσο πρέπει. Έβγαλε το στήθος της στη... φόρα και μας άφησε αγαλματάκια ακούνητα. Ποιος ο λόγος- θα λέγαμε- να μας δείξει πως επέλεξε επιθέματα σιλικόνης για το κόκκινο φόρεμά της και όχι σουτιέν. Ναι γενικώς τα συγκεκριμένα έχουν σώσει τις εμφανίσεις πολλών γυναικών-και των δικών μας-, αλλά δεν το βγάλαμε και ντελάλη.

mesa

Θα την προτρέπαμε από την επόμενη φορά να κρατάει τέτοιες στιγμές σε λίγο πιο προσωπικό επίπεδο. Όχι τίποτε άλλο, αλλά είναι και αδυναμία μας και μας φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση με τα τερτίπια της.

Διαβάστε ακόμα:

Μας έχουν τρελάνει! Το πιο αναποφάσιστο ζευγάρι της showbiz είναι ξανά μαζί

Μας έπεσαν τα μαλλιά: Μάθετε το υπέρογκο ποσό που ξοδεύει η Gwyneth Paltrow για καλλυντικά