Το υποψιαζόμασταν και μας το επιβεβαίωσαν: Έχουμε το νέο διάσημο ζευγάρι της showbiz

Ερμιόνη Σαρρή
Το υποψιαζόμασταν και μας το επιβεβαίωσαν: Έχουμε το νέο διάσημο ζευγάρι της showbiz

Ο έρωτας με έρωτα περνάει και από ότι φαίνεται η ηθοποιός το γνωρίζει πολύ καλά

Αν και μας έχει μπερδέψει λιγάκι, νομίζουμε πως είμαστε σε καλό σημείο. Στις αρχές Δεκεμβρίου, η ηθοποιός ανακοινώνει το χωρισμό της, τα Χριστούγεννα πάει διακοπές με τον πρώην αρραβωνιαστικό της και μόλις λίγες ημέρες πριν είναι όλο γελάκια με τον φερόμενο ως νέο της σύντροφο.

Ο χωρισμός της Kate Hudson και του Matt Bellamy είναι επίσημος. Ο έρωτας τους έσβησε και μία νέα φιλία μόλις ξεκίνησε. Και επειδή είναι γνωστό πως ο έρωτας με έρωτα περνάει, η ηθοποιός έχει βρει ήδη τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του Derek Hough. Ούτε μία εβδομάδα δεν έμεινε μόνη της και αμέσως έτρεξε στην αγκαλιά του 29χρονου χορευτή. Και μετά εμείς καθόμαστε και κλαίμε τη μοίρα μας κανένα 2μηνο κάθε φορά που χωρίζουμε.

Μπορεί ακόμη να μην το έχουν παραδεχτεί- ο κόσμος το έχει τούμπανο και αυτοί κρυφό καμάρι- αλλά μετά την εμφάνισή του στο πάρτι των Χρυσών Σφαιρών, μπορούμε να σας το εγγυηθούμε. Καλέ αυτοί είναι καψούρηδες ο ένας με τον άλλον. Τα βλέμματα τους πρόδωσαν την αλήθεια ενώ πηγαδάκια που έκαναν που και που οι δυο τους και τα γελάκια που αντάλλαζαν, φούντωσαν (και επιβεβαίωσαν) τις φήμες ότι είναι φουλ ερωτευμένοι.

Τι και αν είχε ανεβάσει στα social media λίγες ώρες πριν τον Matt και το γιο τους σε οικογενειακές στιγμές, το μυαλό της 35χρονης ηθοποιού ταξίδευε αλλού. Αυτός έκανε baby sitting και αυτή ετοιμαζόταν για τη μεγάλη... βραδιά.Μην ξεκινήσουμε να μιλάμε για το κέφι της και την εμφάνισή της. Καθαρά εντυπωσιακή, που μόνο σημάδια ερωτευμένης μπορεί να... μαρτυρήσει.

249AD12700000578-2907380-image-a-80 1421102678729

Διαβάστε ακόμα:

Η Jennifer Aniston περνάει στην αντεπίθεση: Αποδεικνύει πως είναι η πιο cool σταρ

Τελικά είναι ή δεν είναι; Νέα εμφάνιση της Beyoncé πυροδοτεί τις φήμες περί εγκυμοσύνης