Θα θρηνούσαμε θύματα: Ποια star προσπάθησε να σταματήσει τσακωμό υπό την απειλή μαχαιριού;

Ερμιόνη Σαρρή
Θα θρηνούσαμε θύματα: Ποια star προσπάθησε να σταματήσει τσακωμό υπό την απειλή μαχαιριού;

Μα πραγματικά τι σκεφτόταν;

Το κορίτσι είναι πολυτάλαντο. Έχει γνώσεις υποκριτικής, φωνητικής και από τα 16 της χρόνια ζει το μεγαλείο της μητρότητας. Μπορεί να μπήκε από μικρή στα βάσανα και τις υποχρεώσεις, αλλά η μικρή της κορούλα Maddie έχει δώσει πραγματικό νόημα στη ζωή της.

Η αδερφή της Britney Spears και πρωταγωνίστρια του Zoey 101, Jamie Lynn Spears από ότι φαίνεται έχει μάθει να παλεύει αρκετά στα δύσκολα και να παίρνει όλη την... ευθύνη. Κατά τη διάρκεια των γιορτών –πόσο πίσω σας πάμε τώρα- αποφάσισε να βγει και να διασκεδάσει. Νέο κορίτσι είναι και το αίμα του βράζει. Και αφού το clubbing έφτανε στο τέλος του και η παρέα είχε πεινάσει λίγο, κατευθύνθηκαν προς το στέκι τους για να τσιμπήσουν κάτι. Πώς πάμε εμείς στα 24ωρα, κάτι τέτοιο βρε παιδί μου.

1

Λίγο το ποτό, λίγο το μεθύσι οι φίλοι της πιάστηκαν στα... χέρια. Τσαμπουκάς κανονικός και η Jamie αποφάσισε να πάρει την υπόθεση στα χέρια της και μπήκε στην κουζίνα και άρπαξε ένα... κουζινομάχαιρο. Όχι, δεν ήθελε να βοηθήσει το μάγειρα να ετοιμάσει πιο γρήγορα τα πιάτα του, αλλά να χωρίσει τους νεαρούς άνδρες με την... απειλή του μαχαιριού. Μήπως ήταν κάπως υπερβολικό και επικίνδυνο;

2

Αν και τα κατάφερε τελικά να τους χωρίσει- τώρα πώς μη μας ρωτάτε- θεωρούμε πως φέρθηκε κάπως ριψοκίνδυνα. Πολύ ήθελε κάποιος να της το πάρει μέσα από τα χέρια και να θρηνούμε θύματα. Όχι καλή μου, δεν παίζουμε με τέτοια πράγματα. Βέβαια και η αστυνομία έφτασε πολύ γρήγορα στον τόπο του συμβάντος και επέστρεψαν όλοι σπίτι τους σώοι και ασφαλείς.

3

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το στιγμιότυπο από εκείνη τη βραδιά.

Διαβάστε ακόμα:

Το υποψιαζόμασταν και μας το επιβεβαίωσαν: Έχουμε το νέο διάσημο ζευγάρι της showbiz

Τελικά είναι ή δεν είναι; Νέα εμφάνιση της Beyoncé πυροδοτεί τις φήμες περί εγκυμοσύνης