Όχι δεν είναι δυνατόν:Οι 2 αυτές φωτογραφίες έχουν 10 ολόκληρα χρόνια διαφορά! Ορκιζόμαστε

Γωγώ Φούντα
Όχι δεν είναι δυνατόν:Οι 2 αυτές φωτογραφίες έχουν 10 ολόκληρα χρόνια διαφορά! Ορκιζόμαστε

Μοιάζει απίστευτο αλλά σας έχουμε τις αποδείξεις

Eίναι μερικές φορές, που βλέπουν κάποια πράγματα τα ματάκια σου, και λες από μέσα σου ότι όχι δεν είναι δυνατόν όντως αυτό να συμβαίνει. Όπως ακριβώς αναφωνήσαμε κι εμείς, όταν είδαμε τις φωτογραφίες της σέξι ηθοποιού Lisa Rinna από το πάρτι που έγινε αμέσως μετά την απονομή των Χρυσών Σφαιρών.

24B4E14600000578-0-image-a-31 1421287872762

Eδώ το 2005

Η Lisa λοιπόν, στα 51 της, αποφάσισε να μας... χλευάσει κάπως και είπε να φορέσει ένα φόρεμα το οποίο είχε επιλέξει και 10 ολόκληρα χρόνια πριν, σε ένα άλλο πάρτι! Τα ξένα Μέσα λοιπόν, και συγκεκριμένα τα λαγωνικά της Daily Mail επειδή προφανώς κάτι τους θύμισε η εμφάνιση αυτή, έψαξαν στα αρχεία τους και ανακάλυψαν κάτι που είναι το λιγότερο εξωπραγματικό!

24AF2FE600000578-0-image-m-30 1421287860938

Εδώ λίγες μέρες πριν

Η προ δεκαετίας φωτογραφία της Lina, είναι πανομοιότυπη με τη φετινή της εμφάνιση, και φυσικά δεν εννοούμε σε σχέση με το outfit! Η διάσημη ηθοποιός, είναι τόσο ίδια σε πρόσωπο και σώμα, που πραγματικά έπρεπε να τη δούμε να ποζάρει μαζί με το σύζυγό της Harry Hamlin για να καταλάβουμε ότι όντως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΕΣ!

Και μπορεί ο Harry να έχει μεγαλώσει όπως συμβαίνει με τους φυσιολογικούς ανθρώπους, η Rinna έχει μείνει ίδια μιας και απ' ότι φαίνεται οι πλαστικές επεμβάσεις και τα botox κάνουν πολύ καλή δουλίτσα! Δεν είναι μάλιστα λίγες οι φορές, που η ίδια η ηθοποιός έχει δηλώσει ότι οι πλαστικές επεμβάσεις τη βοήθησαν πολύ στην καριέρα της, και πως δεν έχει μετανιώσει για καμία από αυτές.

Εντάξει δεν ξέρουμε για εσάς, αλλά εμείς είμαστε το λιγότερο σοκαρισμένοι!

Διαβάστε ακόμη:

Tην ανανέωσε: Η Sharon Stone χεράκι-χεράκι με τον -κατά 13 χρόνια- νεότερο σύντροφο της

Άλλαξε γνώμη ξανά: Διάσημο ζευγάρι είναι μαζί για τρίτη φορά και ανταλλάσσει δημόσια φιλιά

Η star φορώντας το εσώρουχό της μας έδειξε πώς ξεφορτώνεται τις τοξίνες από το αλκοόλ!