«Είσαι άρρωστος πια»: Ποια διάσημη κυρία ξεσπά ενάντια στο σύζυγό της;

Ερμιόνη Σαρρή
«Είσαι άρρωστος πια»: Ποια διάσημη κυρία ξεσπά ενάντια στο σύζυγό της;

Αντί να συμμορφώνεται, όλο και χειροτερεύει η κατάστασή του

Συγνώμη που θα το πούμε, αλλά μας κούρασαν. Και απορούμε, δηλαδή, αυτοί οι δύο πώς αντέχουν ακόμη μέσα σε αυτόν το γάμο. Κάθε εβδομάδα- μη σας πούμε και ημέρα- εμφανίζεται ένα καινούργιο πρόβλημα και φυσικά ο γόρδιος δεσμός είναι ένας απλός κόμπος μπροστά τους. Έχουν χωρίσει άπειρες φορές και έχουν φωτογραφηθεί μαζί άλλες τόσες.

kourtney-kardashian-and-scott-disick

Και εδώ θα σε ρωτήσουμε βρε Kourtney (τη γνωστή Kardashian εννοούμε βέβαια), αλλάζει ο άνθρωπος; Όχι καλή μου, δυστυχώς. Μπορεί να πίστευες, πως ο αγαπημένος σου Scott Disick θα γινόταν πρότυπο πατέρα, αλλά πλανάσαι οικτρά. Του άνοιξες για τα καλά και πάλι την πόρτα του σπιτικού σας και αυτός νυχτοπερπατάει αγκαλιά με τα... ποτήρια.

24C28BF600000578-0-Boozy weekend Scott Disick reportedly landed a hefty hotel bill -a-14 1421416491722

Από ότι καταλαβαίνετε ο Scott μαζεύτηκε για λίγο- ελάχιστα θα το λέγαμε εμείς- , αφού επέστρεψε και πάλι στην καθημερινότητά του. Και δεν αναφερόμαστε στη δουλειά, αλλά τη διασκέδαση. Άφησε τη μαμά Kardashian στο σπίτι και έφυγε για... χειμερινό θέρετρο στο Aspen. Δε θα τον λέγαμε και λάτρη του σκι, καθώς το δωμάτιο του χρεώθηκε 1.840 δολάρια σε αλκοόλ, ενώ οι ιδιοκτήτες έμειναν σοκαρισμένοι από το μπάχαλο που είχε αφήσει ο περιβόητος σύζυγος με τους φίλους του. Μην αναφερθούμε στο φίλο του που έκλεψε ένα μπουκάλι από το μπαρ του ξενοδοχείου. θα το προσπεράσουμε, γιατί θα ανοίξουμε ακόμη περισσότερο το θέμα. Ούτε σε πενθήμερη εκδρομή να βρίσκονταν.

24C4C0CB00000578-2915399-Here comes trouble Scott made it clear on his Instagram that he -a-121 1421586850417

Και για ακόμη μία φορά η Kourtney έφτασε στο... αμήν της. Βαρέθηκε να μένει κλεισμένη στο σπίτι με τα τρία της παιδιά και αυτός να την παρατάει για το... αλκοόλ. Θεωρεί, ότι είναι άρρωστος-όχι καλέ μην το ξαναπείς αυτό- ενώ όλοι οι τριγύρω της προσπαθούν να την πείσουν να τον παρατήσει. Να πούμε τη μαύρη αλήθεια, αν και μισούμε τους χωρισμούς και μας προκαλούν θλίψη, αυτός ο γάμος είναι κατεστραμμένος και μόνο φθορά προκαλεί- σε αυτήν κυρίως-. Μήπως ήρθε και η ώρα να καταλάβει και αυτός ότι έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που έκλεισε τα 18 και να... σοβαρευτεί;

Διαβάστε ακόμα:

Από μικρά στα βάσανα! Ποιας σταρ τα παιδιά το έριξαν στη... φασίνα;

Έχετε δει την αδερφή της Jennifer Lopez; Δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από την pop star!