Είναι πλέον επίσημο: Ακόμη ένας διάσημος αρραβώνας έλαβε... τέλος

Ερμιόνη Σαρρή
Είναι πλέον επίσημο: Ακόμη ένας διάσημος αρραβώνας έλαβε... τέλος

Λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, τράβηξαν ξεχωριστούς δρόμους

Και ενώ όλοι ευχόμασταν αυτή τη χρονιά να γράψουμε περισσότερους γάμους παρά χωρισμούς, ήδη από τον πρώτο μήνα έχουμε απογοητευτεί. Λέτε τελικά η κρίση των Χριστουγέννων να μεταφέρεται και στους υπόλοιπους μήνες και να μην το έχουμε πάρει ακόμη χαμπάρι; Εμείς θέλουμε να φωνάξουμε... ΑΓΑΠΗ ΜΟΝΟ στους φίλους μας εκεί στο Hollywood, αυτοί όμως μας στεναχωρούν και αποχωρίζονται τα δαχτυλίδια των αρραβώνων τους.

Πριν από μία εβδομάδα περίπου έσκασε η βόμβα του χωρισμού για την Elizabeth Olsen και τον Boyd Holbrook. Η ίδια εμφανίστηκε να βολτάρει με μία παρέα και όλοι αναφωνήσαμε «πούντο πούντο το δαχτυλίδι». Εντάξει, κακά τα ψέματα όταν φτάσει μία γυναίκα στο σημείο να αποχωριστεί το... μονόπετρό της, τα πράγματα δε δείχνουν να είναι και στα καλύτερα τους. Υπήρχε όμως και η περίπτωση να ήταν απλώς τυχαίο ή το αποτέλεσμα μίας μικρής κρίσης μεταξύ τους. Η δεύτερη της όμως εμφάνιση στο σόου του Christian Dior μας το επιβεβαίωσε. Για να μην το φοράει πάλι, το ζευγάρι είναι πια... χωρισμένο. Μετά από τρία χρόνια, κοιμούνται πλέον χώρια.

quiz

Η μικρή αδερφή των Olsen μπορεί το καλοκαίρι να μετρούσε αντίστροφα για το γάμο της, ο Φεβρουάριος όμως θα τη βρει... μόνη και χαμογελαστή. Δεν ξέρουμε αν το κάνει για τα μάτια του κόσμου, αλλά η Elizabeth έλαμπε. Και καλά έκανε καλέ. Μία κούκλα είναι και σιγά μην κάτσει να σκάσει για έναν... άντρα!

25161E7100000578-2927689-image-m-53 1422324046520

Η ζωή συνεχίζεται και κανείς δεν ξέρει τι τον περιμένει στη γωνία. Ο Θεός έρωτας μπορεί να έχει στήσει ήδη τα βελάκια του για τη μικρή μας Olsen.

24DB685D00000578-2927689-image-a-58 1422324929230

Το πρώην ζευγάρι σε στιγμές απόλυτης ευτυχίας

Διαβάστε ακόμα:

Η Gwyneth Paltrow σε κρίση... ειλικρίνειας: Δείτε τι αποκάλυψε

Τους τσακώσαμε: Το νέο ζευγάρι του Hollywood αναμένεται να προκαλέσει πανικό!

E άσε μας πια βρε κορίτσι μου: Η φωτογραφία που μας έκανε έξαλλους και δείτε γιατί