Σε κώμα η κόρη της Whitney Houston!

Σε κώμα η κόρη της Whitney Houston!

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται η 21χρονη Bobbi Kristina Brown!

Λίγες μέρες προτού συμπληρωθούν τρία χρόνια από το θάνατο της Whitney Houston, στις 11 Φεβρουαρίου, ένα ακόμα πλήγμα βρήκε τη διάσημη οικογένεια, καθώς η κόρη της αγαπημένης τραγουδίστριας, Bobbi Kristina Brown, νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση. Η τραγική ειρωνεία ωστόσο, δεν είναι μόνο η κοντινή με τη σημαδιακή ημερομηνία μέρα που συνέβη το γεγονός αλλά και ο τόπος όπου βρέθηκε λιπόθυμη η κοπέλα και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.


Για την ακρίβεια, το Σάββατο το πρωί, ο σύζυγος της 21χρονης Kristina, την βρήκε αναίσθητη μέσα σε μια μπανιέρα γεμάτη με νερό, στο ίδιο ακριβώς μέρος δηλαδή, όπου βρέθηκε νεκρή και η μητέρα της το 2012, λεπτομέρεια που δημιουργεί μυστήριο αλλά και πολλά ερωτήματα. Παρά το γεγονός πως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο άμεσα, η κοπέλα παραμένει ακόμα σε κώμα, ενώ τα αίτια που προκάλεσαν το συμβάν δεν είναι ακόμα διευκρινισμένα. Ωστόσο, από ό,τι φαίνεται, η Kristina βαδίζει στα καταστροφικά βήματα της μητέρας της, αφού η πιθανότερη εκδοχή είναι η χρήση ναρκωτικών ουσιών.


Στο πλευρό της από χθες, βρίσκεται φυσικά ο σύζυγός της, Nick Gordon, αλλά και ο πατέρας της, Bobby Brown, ενώ οι γιατροί κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να την επαναφέρουν, παρότι η κατάσταση της υγείας της κρίθηκε πολύ σοβαρή. Εμείς, ευχόμαστε μια όσο το δυνατόν ταχύτερη ανάρρωση!

Διαβάστε ακόμη:

Kate Bosworth, αυτά δηλώνεις και μας κάνεις να σε ζηλεύουμε παράφορα!

Κι όμως! Δεν είναι η Britney Spears, αλλά η μητέρα άλλης πασίγνωστης σταρ!