Τα τελευταία νέα για τη κατάσταση της υγείας της Bobbi Kristina

Τα τελευταία νέα για τη κατάσταση της υγείας της Bobbi Kristina

Tι μεταδίδουν τα ξένα Μέσα;

UPDATE: Tο θρίλερ με την κατάσταση της Bobbi Kristina συνεχίζεται, καθώς υπάρχει μία σύγχυση σχετικά με το αν όντως η κόρη της αδικοχαμένης Whitney Houston είναι νεκρή ή βρίσκεται ακόμα στη ζωή, έστω και με μηχανική υποστήριξη. Η Daily Mail, με ρεπορτάζ μία περίπου ώρα πριν, υποστηρίζει ότι ήρθε σε επαφή με εκπρόσωπο της αστυνομίας, ο οποίος δήλωσε ότι η 21χρονη κοπέλα είναι πλέον νεκρή, μιας και η οικογένειά της αποφάσισε να αποσυνδέσει την μηχανική υποστήριξη. Επιβεβαίωση ή διάψευση της είδησης δεν έχει έρθει ακόμα, οπότε μείνετε συντονισμένοι για τις εξελίξεις.

Μυστήριο εξακολουθεί να καλύπτει την είδηση για το αν τελικά η κόρη της Whitney Houston αποσυνδέθηκε από το μηχάνημα υποστήριξης. Αρχικά είχε βγει η πληροφορία ότι η οικογένεια πήρε την μεγάλη απόφαση, όμως λίγα λεπτά αργότερα η είδηση διαψεύστηκε!

Συγκεκριμένα, το αμερικανικό ΤΜΖ ανακοίνωσε ότι πολλά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η Bobbi Kristina είναι κλινικά νεκρή, όμως κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί. Μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια πηγή άνθρωποι το στενού περιβάλλοντος της οικογένειας δήλωσαν ότι κάτι τέτοιο δεν είναι αληθές, ενώ η γιαγιά της Bobbi, η Cissy Houston, ταξίδεψε από το New Jersey στην Αtlanta για να βρεθεί στο πλευρό της εγγονής της!

Τα μηνύματα των γιατρών δεν ήταν ελπιδοφόρα και μάλιστα ζήτησαν από τον πατέρα της Bobby Brown να "σταματήσει" την ψυχολογική υποστήριξη και να δεχθεί την πικρή αλήθεια! 'Οπως έγινε γνωστό, του αποκάλυψαν ότι ελπίζουν σε θαύμα και ότι όλα εξαρτώνται από τον ίδιο.

1422814322 bobby-brown-bobbi-kristina-brown 2

Η 21χρονη κόρη της αδικοχαμένης Whitney Houston βρέθηκε από τον σύζυγό της μέσα στο μπάνιο του σπιτιού τους, το περασμένο Σάββατο, ακριβώς όπως είχε βρεθεί και η μητέρα της πριν περίπου 3 χρόνια. Οι γιατροί, αμέσως μετά το συμβάν, διέγνωσαν οίδημα στον εγκέφαλο.

Tο περιβάλλον της οικογένειας αναφέρει στον αμερικανικό Τύπο: «Αυτός είναι ο χειρότερος εφιάλτης. Ο χαμός της Whitney ήταν σκληρός, αλλά αυτό είναι ένα εκατομμύριο φορές χειρότερο. Και μάλιστα το να χαθεί ακριβώς με τον ίδιο τρόπο θα ήταν κάτι που κάνει το γεγονός ακόμη χειρότερο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Kαι τον θεωρούσαμε τέλειο άντρα: Σοκαριστικές αποκαλύψεις που «καίνε» τον Patrick Dempsey

Πανικός στο παλάτι του Buckingham: Μάθαμε το φύλο και το όνομα του βασιλικού μωρού

Συγνώμη η Kendall Jenner μας κοροιδεύει; Δείτε τη φωτογραφία και θα καταλάβετε τι εννοούμε