Όταν έκλαψε η… Νorth: Τι έκανε τη μικρή να αναστατώσει τους πάντες στο fashion show;

Όταν έκλαψε η…  Νorth: Τι έκανε τη μικρή να αναστατώσει τους πάντες στο fashion show;

Και μάλιστα, ο διάσημος μπαμπάς της έχει βασικό ρόλο σε αυτό!

Μπορεί η βραδιά να ήταν του Κanye West, αφού παρουσίαζε τη νέα του συνεργασία με την Adidas, μπορεί η Kim να τον... καμάρωνε από τις πρώτες θέσεις του show, μπορεί, τέλος πάντων, να παραβρέθηκαν εκεί τα μεγαλύτερα ονόματα της διεθνούς showbiz (βλέπε Beyonce, JayZ, Anna Wintour, Justin Bieber, κλπ), ωστόσο την απόλυτη προσοχή, τη βραδιά εκείνη, κατάφερε να κλέψει η μικρή Νorth West με το ατελείωτο κλάμα της πριν την έναρξη του show.

o-KIM-KARDASHIAN-NORTH-WEST-570 3de70


Η μικρή δημιούργησε τόσο πανικό, που η Kim αναγκάστηκε να αλλάξει... πόζα, να σηκωθεί από την περίοπτη θέση της και να τρέξει στα backstage προκειμένου να την ηρεμήσει. Και ο... σαματάς που δημιούργησε δεν τελείωσε εκεί, αν θυμηθούμε και το... φονικό βλέμμα της Wintour προς την... κλαίουσα Νorth, που μας έπεισε πως το μοναδικό πράγμα που θα περνούσε από το μυαλό της, την ώρα εκείνη, ήταν ο γλυκός... Ηρώδης.

0 e13e2


Τι ήταν όμως εκείνο που έκανε την μόλις 20 μηνών Νorth να κλάψει με... «μαύρο» δάκρυ και να φέρει τα πάνω κάτω; Σύμφωνα με τον Κanye West, ο οποίος κατάφερε για ακόμα μια φορά να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο γεγονός, η κορούλα του δεν μπόρεσε να αντέξει να ασχολούνται οι πάντες μαζί του, και κάτι έπρεπε να κάνει, προκειμένου να μην του δίνουν πια σημασία. Έτσι, έβαλε... τα μεγάλα μέσα και φυσικά, τα κατάφερε, τραβώντας την προσοχή όλων πάνω της.

Μόνο ο μπαμπάς της κατάφερε να την ηρεμήσει!

259ECA2E00000578-2953120-image-m-50 1423874516265 1066a


Η Nori, όπως φαίνεται, έχει μεγάλη αδυναμία στον μπαμπά της και δεν αντέχει να μην έχει την απόλυτη προσοχή του. Λίιιγο κακομαθημένη ή είναι η ιδέα μας;

Διαβάστε ακόμη:

Jennifer,τόσες θυσίες,τέλος πάντων; Μέχρι και... μήνυση «έφαγε» για χάρη του Casper Smart!

Rihanna: Αν οι φήμες αληθεύουν, μιλάμε για την μεγαλύτερη «ήττα» της ζωής της