Αδερφές Kardashian: Έπεσαν θύματα τροχαίου!

Αδερφές Kardashian: Έπεσαν θύματα τροχαίου!

Δεύτερο αυτοκινητιστικό  ατύχημα, μέσα σε δύο εβδομάδες, για την διάσημη οικογένεια

Δεν πρόλαβαν να περάσουν λίγες μέρες από το τροχαίο ατύχημα που προκάλεσε ο Bruce Jenner, και η οικογένεια Kardashian ενεπλάκη και πάλι σε αντίστοιχο γεγονός, αυτή τη φορά με πρωταγωνίστριες την Kim, την Khloe, την Kylie αλλά και την μικρή κόρη της πρώτης, North.Ευτυχώς, όλα είχαν αίσιο τέλος, αφού καμία από αυτές δεν τραυματίστηκε, ενώ δεν προκλήθηκε κάποια ζημιά σε κάποιον περαστικό.

Όλα έγιναν στην Μontana, όπου οι διάσημες αδερφές πέρασαν τις διακοπές τους κάνοντας σκι

weregt 8661c


Οι τρεις αδερφές τις τελευταίες μέρες βρίσκονταν στην Montana, των ΗΠΑ, απολαμβάνοντας μερικές στιγμές χαλάρωσης, κάνοντας σκι, το οποίο μάλλον τους βγήκε τελικά... ξινό, μιας και ο δρόμος του γυρισμού, χθες, τους επεφύλασσε δυσάρεστες εκπλήξεις. Κατά την επιστροφή τους, η οδηγός, Khloe, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου λόγω του πάγου, οδηγώντας το όχημα στο αντίθετο ρεύμα και στη συνέχεια, μέσα σε ένα χαντάκι.

wefrgt 401f3


Για καλή τους τύχη, καμία από τις αδερφές δεν τραυματίστηκε, αλλά ούτε και η μικρή North, που βρισκόταν μαζί τους. Λίγη ώρα αργότερα, η Kim Kardashian, σοκαρισμένη από το γεγονός, αφού διακινδύνευσε όχι μόνο η δική της σωματική ακεραιότητα αλλά και της μονάκριβης κόρης της, ανέβασε μία φωτογραφία από τον τόπο του ατυχήματος, στα social media, ευχαριστώντας τον Θεό που τις προσέχει, αλλά και για το αίσιο τέλος που δόθηκε στην ιστορία. Μήπως τους έχει... ματιάσει κανείς τελευταία;

Το post της Kim Kardashian, λίγη ώρα αργότερα

werv 7b8f8

Διαβάστε ακόμη:

Μαύρα μάτια κάναμε βρε Eva Mendes: Η μεγάλη επιστροφή της star ένα χρόνο μετά

Κλείσε το στόμα σου βρε κορίτσι μου: Η Kate Hudson κάνει δηλώσεις που προκαλούν