H Jennifer Lawrence έχει καβαλήσει το καλάμι: Tα «περιστατικά-φωτιά» που την εκθέτουν!

H Jennifer Lawrence έχει καβαλήσει το καλάμι: Tα «περιστατικά-φωτιά» που την εκθέτουν!

Στην τρίτη αγαπητή μας... καίγεσαι!

Μέχρι σήμερα είχαμε στο μυαλό μας την Jennifer ως μια από τις πιο cool stars στο Hollywood! Αυτό το κορίτσι δε μασάει με τίποτα. Όλοι θυμόμαστε πόσο άψογα διαχειρίστηκε τις τούμπες που έφαγε στα Oscars καθώς και πόσο ακομπλεξάριστη είναι μπροστά στο φακό των φωτογράφων. Δεν απαιτεί σαν τρελή να της κάνουν photoshop και φυσικά βγαίνει έξω μονίμως αμακιγιάριστη. Όσο για τη συμπεριφορά της; Μιλάει και συμπεριφέρεται σαν το κορίτσι (ή μάλλον καλύτερα το... αγοροκόριτσο) της διπλανής πόρτας.

Έλα όμως που τελικά τα φαινόμενα απατούν. Όχι ένα, αλλά δύο περιστατικά μας έχουν αφήσει άφωνες. Λέγεται, λοιπόν, πως η αγαπημένη ηθοποιός έχει καβαλήσει το καλάμι και βγάζει γλώσσα μέχρι και στον ίδιο της τον σκηνοθέτη. Σύμφωνα με το TMZ, η Lawrence τσακώθηκε άσχημα με τον David O'Russell, στα γυρίσματα της ταινίας Joy, στη Βοστώνη. Η νεαρή ηθοποιός διαμαρτυρήθηκε στον σκηνοθέτη της και τον συμβούλεψε πώς να γυριστεί μια σκηνή. Όπως καταλαβαίνετε ο David ξέσπασε και οι φωνές τους ακούστηκαν ως την άλλη άκρη του Ατλαντικού. Μα καλά βρε Jennifer υποδείξεις στον ειδικό;

2622B2F700000578-0-image-m-20 1425000540280 13acf

Δεύτερο περιστατικό που μας άφησε... speechless; O τσακωμός της με τον Bradley Cooper. Λέγεται, λοιπόν, πως οι δύο stars είναι στα μαχαίρια εξαιτίας εντάσεων που δημιουργήθηκαν μετά την... αποτυχία της ταινίας Serena, στην οποία και πρωταγωνίστησαν. Περίμεναν τρομερή επιτυχία, η οποία μεταξύ μας δεν ήρθε ποτέ. Λόγια στα λόγια, οι δυο ηθοποιοί απομακρύνθηκαν και η φιλία τους πάγωσε. Στα γυρίσματα της νέας κοινής τους ταινίας τα πράγματα είναι λιγάκι περίεργα, καθώς η Lawrence έχει... υφάκι!

1362081801 bradley-cooper-jennifer-lawrence-lg 981df


Αγαπητή Lawrence δε σε βλέπουμε καλά. Ηρέμησε γιατί στην τρίτη καίγεσαι!

Διαβάστε ακόμα

Η Ελεονώρα Μελέτη είναι στα καλύτερά της: Αυτός ο έρωτας δε θα τελειώσει ποτέ

Η JLo είναι έτοιμη για... «όλα»: Η δήλωση που θα ενθουσιάσει όλους τους άνδρες!