Κρατηθείτε! Πόσες πλαστικές έχει κάνει στο πρόσωπό της η 17χρονη Kylie Jenner;

Κρατηθείτε! Πόσες πλαστικές έχει κάνει στο πρόσωπό της η 17χρονη Kylie Jenner;

Ούτε μία, ούτε δύο!

Kylie-Jenner-2014 6a851
kylie-jenner-before-and-after fad23
kylie-jenner 72438

Δεν θα ήμασταν υπερβολικοί αν λέγαμε πως η οικογένεια Kardashian/Jenner δίνει δουλειά όλο τον χρόνο στους πλαστικούς τους Los Angeles! Η μικρότερη της διάσημης οικογένειας, Kylie μόλις 17 ετών και πριν καν ενηλικιωθεί έχει ήδη στο βιογραφικό της πολλές επισκέψεις στα χειρουργεία των πλαστικών σύμφωνα με τα αμερικανικά δημοσιεύματα.

Όχι πως δεν το είχαμε φανταστεί και μόνοι μας... Αρκεί να κοιτάξετε μια φωτογραφία της μόλις δύο χρόνια πριν.


Η Kylie χωρίς υπερβολές έχει πλέον ένα διαφορετικό πρόσωπο... Το στρογγυλό, εφηβικό της πρόσωπο έχει πλέον μετατραπεί σε μια juicy γυναίκα. Οι ειδικοί παρατήρησαν πως έχει βάλει ένθεμα στο πηγούνι για να αποκτήσει γωνίες, έχει αισθητά πιο καλοσχηματισμένη μύτη, πιθανόν να έχει κάνει ένα λίφτινγκ στα μάτια για να αποκτήσει αμυγδαλωτά μάτια και φυσικά έχει αποκτήσει ζουμερά χείλη.


Όχι και λίγα! Προφανώς η μικρή της οικογένειας θα βαρέθηκε να ακούει πόσο όμορφες είναι οι αδελφές της και αποφάσισε να λάβει τα μέτρα της. Αν και η 17χρονη έχει αρνηθεί οποιαδήποτε αισθητική παρέμβαση μέσω συνέντευξής της στο περιοδικό OΚ! οι πηγές αναφέρουν πως εκτός από τα παραπάνω έχει προχωρήσει και σε αυξητική στήθους.

Με τις σέξι φωτογραρφίες, που ανεβάζει η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, είναι ξεκάθαρο πως το ντεκολτέ της μέσα σε λίγους μήνες αυξήθηκε εντυπωσιακά και ανεξήγητα.


Αφού έχει δει όλες τις αδελφές της να μεταμορφώνονται είναι λογικό και η ίδια να καταφύγει στο νυστέρι του πλαστικού. Εμάς πάντως μας άρεσε και πριν!

Διαβάστε ακόμη:
Ουπς: Η δήλωση που «καίει» τον Sean Penn και θα βάλει σε σκέψεις την Charlize Theron