Μήπως η Diane Kruger ξεπέρασε τα όρια; Νομίζουμε ότι θα πρέπει να χαλαρώσει λίγο

Γωγώ Φούντα
Μήπως η Diane Kruger ξεπέρασε τα όρια; Νομίζουμε ότι θα πρέπει να χαλαρώσει λίγο

Diane μου πάρτο αλλιώς θα πάθεις καμιά υπερκόπωση

Σίγουρα αρκετές, και αρκετοί από εσάς, θα έχετε ευχηθεί να μπορούσατε να γίνετε star του Hollywood, και πολύ απλά να είστε αυτoί που είστε! Υπάρχουν βέβαια και κάποιοι, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι οι ζωές τους δεν είναι εύκολες, τους κυνηγούν συνέχεια οι φωτογράφοι, τα παιδιά τους ζουν κάτω από μόνιμη απειλή κτλ κτλ. Σόρυ αλλά δε θα τους λυπηθούμε κιόλας!

Όπως ακριβώς θα συμβεί και με τη Diane Kruger, η οποία μας είναι γενικότερα πολύ συμπαθής, και εκτιμάμε πολύ το χαμηλό προφίλ το οποίο διατηρεί. Βέβαια για να λέμε και του στραβού το δίκιο, ηθοποιός δηλώνει η κοπέλα, αλλά διάσημη είναι για την ομορφιά και τις στυλιστικές της επιλογές. Τελοσπάντων...

26C9724200000578-0-image-a-59 1426744082727 70a45

Η Diane που λέτε, βρέθηκε σε γεύμα που παρέθεσε το περιοδικό People στη Γερμανία, που είναι και ο τόπος καταγωγής της. Και μιας και η διάσημη ηθοποιός, σέβεται τις ρίζες της, ήπιε λίγες μπυρίτσες παραπάνω, έτσι για το καλό. Και αν μας ρωτάτε, ορθώς έπραξε. Το θέμα είναι, ότι την αμέσως επόμενη μέρα, πήγε πρωί πρωί στο γυμναστήριο, προκειμένου να μη χαλάσει το πρόγραμμά της.

Έλα όμως, που είχε hangover και κυριολεκτικά σερνόταν όπως η ίδια ενημέρωσε με μία φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram. Και ερχόμαστε εμείς με το αθώο μας το μυαλό να ρωτήσουμε: Θα χανόταν ο κόσμος αν δεν πήγαινε μια μέρα γυμναστήριο; Και τελοσπάντων, οι διάσημες κυρίες κάνουν τίποτα άλλο εκτός από το να γυμνάζονται;

Αλλά από την άλλη, αυτή είναι και η δουλειά τους, να είναι ωραίες και καλλίγραμμες. Οπότε ναι, οι ζωές τους είναι όντως ιδιαίτερες. Ξέρεις τι είναι να γυμνάζεσαι όλη μέρα και παρόλα αυτά οι φωτογράφοι να απαθανατίζουν την κυτταρίτιδά σου; Ούτε στον εχθρό μας βρε κορίτσια.

Διαβάστε ακόμη:

Mία μεγάλη συγνώμη στην Kylie Jenner: Βρέθηκε star που είναι ακόμα πιο... παραμορφωμένη

Οριστικό τέλος για το διάσημο ζευγάρι: Ποια star αλλάζει τους άντρες σαν τα... πουκάμισα;

Το πιο γραφικό ζευγάρι στο Hollywood ξαναχώρισε και η αιτία είναι αρκετά... πικάντικη!