Πιο sexy από ποτέ: Δείτε τη Gisele στη φωτογράφιση για τη νέα σειρά εσωρούχων της!

Πιο sexy από ποτέ: Δείτε τη  Gisele στη φωτογράφιση για τη νέα σειρά εσωρούχων της!

Το πανέμορφο μοντέλο μας δίνει μια γεύση από τη νέα του δουλειά 

Μπορεί να αποφάσισε να εγκαταλείψει τις πασαρέλες, και ήδη να έχει αρχίσει να μετρά αντίστροφα ο χρόνος για την τελευταία φορά που θα την δούμε να περπατά εκεί πάνω, ωστόσο η Gisele Bundchen δεν έχει σκοπό να σταματήσει εντελώς το μόντελινγκ, αλλά θα εξακολουθήσει να μας αφήνει να την απολαμβάνουμε, έστω σε φωτογραφίσεις. Και τώρα ήρθε η ώρα να μας χαρίσει ακόμα μια εντυπωσιακή στιγμή της αποτυπωμένη στο φωτογραφικό φακό, ποζάροντας μόνο με εσώρουχα, και μάλιστα, της δικής της σειράς, Butterfly.


Το 34χρονο supermodel πόζαρε στο φακό, φορώντας μονάχα τα απαραίτητα και αποκαλύπτοντας το υπέροχο κορμί της. Το πρώτο δείγμα και μια μικρή γεύση της φωτογράφισης αυτής, μας έδωσε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram, ανεβάζοντας μια φωτογραφία και αναφέροντας πως είναι ένα στιγμιότυπο από τη φωτογράφιση για τη νέα collection της σειράς Butterfly.

vrbt aa3c4


Ωστόσο, παρά τις επαγγελματικές υποχρεώσεις, το διάσημο μοντέλο πάντοτε βρίσκει χρόνο να αφιερώσει στην οικογένειά τoυ. Έτσι, παράλληλα με την προετοιμασία της νέας αυτής φωτογράφισης, απολαμβάνει τις διακοπές της στην Costa Rica, μαζί με τον σύζυγό της, Tom Brady, και τα δύο παιδιά τους, τον 5χρονο Benjamin και την 2 ετών Vivian.

26ED3CB000000578-3008807-image-m-59 1427175090230 37a3a
26ED42FE00000578-3008807-image-m-60 1427175307905 fefdf


Αυτό το κορίτσι, φαίνεται πως έχει κάνει τις καλύτερες επιλογές, τόσο σε επαγγελτικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο, και τώρα πια απολαμβάνει τους καρπούς των προσπαθειών της.

Διαβάστε ακόμη:

Η Angelina μετά τη μαστεκτομή,προχώρησε και σε άλλη επέμβαση για πρόληψη του καρκίνου

Ποιος μίλησε για περασμένα μεγαλεία; Η Cindy Crawford ετοιμάζει σέξι φωτογράφιση