Tέρμα οι αμφιβολίες! Η star παραδέχτηκε πως έκανε πλαστική στήθους πριν λίγους μήνες

Tέρμα οι αμφιβολίες! Η star παραδέχτηκε πως έκανε πλαστική στήθους πριν λίγους μήνες

Kαι το όνομα αυτής... ούτε που το φαντάζεστε!

iggy-azalea4 6a48f

Οι αναλογίες της αυστραλιανής ράπερ Iggy Azalea βρέθηκαν στο μικροσκόπιο του αμερικανικού Τύπου από την πρώτη στιγμή, που εμφανίστηκε στα μουσικά πράγματα. Τα οπίσθιά της της χάρισαν τον τίτλο της νέας Jennifer Lopez, ενώ το αισθητά μεγαλύτερο ντεκολτέ της τους τελευταίους μήνες κίνεισαι τις υποψίες για πλαστική επέμβαση.

Η 24χρονη πρόσφατα έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Vogue και αποκάλυψε πολλά πράγματα που δεν ξέραμε για το σώμα της.

Η Iggy στις περισσότερες φωτογραφίσεις της αποκαλύπτει το σώμα της. Εδώ την βλέπετε αρκετούς μήνες πριν την αυξητική στήθους.


Η ίδια αποκάλυψε πως όταν πρωτοπήγε στην Αμερική οι άνθρωποι γύρω της της πρότειναν να ξεκινήσει καριέρα μοντέλου. Τα πρακτορεία, όμως, δεν εντυπωσιάστηκαν και της είπαν πως έπρεπε και να χάσει κιλά και να φτιάξει τη μύτη της.
Ο δημοσιογράφος τότε την ρώτησε αν έχει κάνει κάποια επέμβαση στο σώμα της. "Έχω αλλάξει μόνο ένα πράγμα. Πριν από τέσσερις μήνες απέκτησε μεγαλύτερο στήθος".

showbiz-grammy-awards-2015-red-carpet-5 23a56

Αυτό είναι το ντεκολτέ της μετά την αυξητική κατά την εμφάνισή της στα φετινά Γκράμι.


Και συνέχισε: "Στην αρχή είχα αποφασίσει να μην το πώς σε κανένας καθώς δεν ήθελα οι νεαρές θαυμάστριές μου να έχουν σκέψεις για το σώμα τους, αλλά μετά σκέφτηκα πως δεν ήθελα να ανήκω σε εκείνη την ομάδα των stars, που έχουν μυστικά και λένε ψέματα στους θαυμαστές τους".

Πολύ σωστή σκέψη Iggy!

Διαβάστε ακόμη:

Ξανά μαζί; Το φρεσκοχωρισμένο ζευγάρι «πιάστηκε στα πράσα» και σας έχουμε τις φωτογραφίες