Beyonce και Michelle Obama κατά της παιδικής παχυσαρκίας

Beyonce και Michelle Obama κατά της παιδικής παχυσαρκίας

Η Πρώτη Κυρία της ποπ και η Πρώτη Κυρία της Αμερικής συνεργάζονται για μια σειρά μαθημάτων γυμναστικής που θα βοηθήσει τα νέα παιδιά να καταπολεμήσουν την παχυσαρκία.

Μπορεί να προέρχονται από διαφορετικά υπόβαθρα, μπορεί η μία να είναι σούπερ σταρ της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας και η άλλη η γυναίκα-είδωλο της Αμερικής και σύζυγος του Προέδρου, της ένωσε όμως ένας κοινός σκοπός.

Η Michelle Obama και η Beyonce συνεργάστηκαν με την National Association of Broadcasters Education Foundation για να καταπολεμήσουν μαζί την παιδική παχυσαρκία. Η δράση τους θα περιλαμβάνει ένα video με μαθήματα προπόνησης που θα δείχνουν στα παιδιά πως να φροντίζουν και να γυμνάζουν το σώμα τους.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε ένα trailer-εισαγωγή στο κυρίως video που θα κυκλοφορήσει λίγο αργότερα, στο οποίο η Beyonce παρουσιάζει τα βασικά στοιχεία του προγράμματος και δείχνει μερικές σκηνές από τα γυρίσματα.

Για την καμπάνια των δύο «μεγάλων κυριών», η οποία θα ονομάζεται «Lets Move! Flash Workout», η Beyonce ηχογράφησε ξανά το single της «Get Me Bodied», το οποιο θα αποτελεί το κομμάτι της εκστρατείας αυτής και θα κυκλοφορήσει με νέο όνομα, ως «Move Your Body». Επίσης η Beyonce θα μαγνητοσκοπήσει την δική της εκδοχή ασκήσεων γυμναστικής, η οποία θα διανεμηθεί σε σχολεία της Αμερικής.

Παρακολουθήστε πιο κάτω το βίντεο-εισαγωγή που κυκλοφόρησε και στο οποίο η Beyonce παρουσιάζει την καμπάνια.