Rita Wilson: Η ελληνικής καταγωγής σύζυγος του Tom Hanks διαγνώστηκε με καρκίνο στο στήθος

Rita Wilson: Η ελληνικής καταγωγής σύζυγος του Tom Hanks διαγνώστηκε με καρκίνο στο στήθος

H ηθοποιός αποκάλυψε σε συνέντευξή της το πρόσφατο πρόβλημα της υγείας της

081011-tom-hanks-400 d5308
TomHanksCelebsPremiereExtremelyLoudIncrediblymo44sHL OZSl ec76f

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη η ελληνικής καταγωγής ηθοποιός, η Rita Wilson ανακοίνωσε στους θαυμαστές της πως πριν λίγο καιρό διαγνώστηκε με καρκίνο στο στήθος και έχει ήδη υποβληθεί σε διπλή μαστεκτομή και αποκατάσταση.
"Πήρα άδεια από το έργο Fish in the Dark για να μπορέσω να αντιμετωπίσω ένα προσωπικό θέμα υγείας. Την προηγούμενη εβδομάδα με τον άντρα μου στο πλευρό μου και με την αγάπη και υποστήριξη της οικογένειας και των φίλων μου υποβλήθηκα σε διπλή μαστεκτομή και αποκατάσταση για καρκίνο του στήθους μετά τη διάγνωση για λοβιώδες καρκίνωμα. Βρίσκομαι σε διαδικασία αποθεραπείας και ξέρω πως θα θεραπευτώ πλήρως. Γιατί; Το εντόπισα νωρίς, έχω καταπληκτικούς γιατρούς και πήρα και δεύτερη γνώμη".

Η Rita Wilson και ο Tom Hanks αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Hollywood. Ο γάμος τους μάλιστα έχει διάρκεια ρεκόρ για τα δεδομένα της showbiz. To ζεύγος την ημέρα του γάμου τους το 1988.


Η 58χρονη ηθοποιός ανέφερε πως αρχικά ο πρώτος γιατρός που είδε τα αποτελέσματα των εξετάσεων της δεν εντόπισε το καρκίνωμα. Μια φίλη της,όμως, που είχε περάσει επίσης τη νόσο της πρότεινε να δει και δεύτερο γιατρό. Ακούγωντας το ένστικτό της πως κάτι δεν πήγαινε καλά και μετά από δύο βιοψίες εντόπισε το πρόβλημα.

"Μοιράζομαι την ιστορία μου για να δείξω στον κόσμο πως η δεύτερη ιατρική γνώμη είναι πολύ σημαντική για την υγεία μας. Η έγκαιρη διάγνωση είναι η επιτυχία. Νιώθω ευλογημένη που έχω αυτόν τον τρυφερό σύζυγο, την οικογένειά μου, τους φίλους και τους γιατρούς μου. Νιώθω καλύτερα μέρα με τη μέρα. Ελπίζω να δώσω δύναμη σε άλλους να εμπιστεύονται το ένστικτό τους αν κάτι νιώθουν πως δεν πάει καλά".

Με τον ένα από τους δύο γιο τους, Chet Hanks σε παλαιότερη κινηματογραφική πρεμιέρα.


Διαβάστε ακόμη:

Χαμός για το γαλλικό φιλί της Madonna!Η αηδιασμένη έκφραση του Drake & η απάντηση της star