Ο πιο αναπάντεχος αρραβώνας του Hollywood είναι γεγονός

Γωγώ Φούντα
Ο πιο αναπάντεχος αρραβώνας του Hollywood είναι γεγονός

H «πληρωμένη» απάντηση της star

Είναι μία από τις πολλά υποσχόμενες stars του Hollywood, η οποία έχει καταφέρει με έναν και μόνο πρωταγωνιστικό ρόλο, να γίνει μία από τις πιο περιζήτητες ηθοποιούς. Εκτός βέβαια, από το ταλέντο και τη σέξι της εμφάνιση, έχει καταφέρει να απασχολεί τα Μέσα και με την προσωπική της ζωή, χωρίς ωστόσο η ίδια να προκαλεί.

280A40F800000578-3056639-image-m-19 1430091342377 20970

Ο λόγος για την Margot Robbie, η οποία μετά τον ρόλο της στην ταινία The Wolf Of Wall Street, δεν προλαβαίνει να γυρίζει ταινίες και δυστυχώς να διαψεύδει φημολογούμενες σχέσεις. Μετά λοιπόν το σάλο που είχε προκληθεί, εξαιτίας δημοσιευμάτων, που την ήθελαν ζευγάρι με τον Will Smith, παρόλο που αυτός συνεχίζει να είναι παντρεμένος με την Jada Pinkett, και το φημολογούμενο ειδύλλιό της με το φρεσκοχωρισμένο Bradley Cooper, η Margot δίνει τη δική της απάντηση σε όλους αυτούς που τη θεωρούν την απόλυτη ξελογιάστρα του Ηollywood.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, η διάσημη ηθοποιός, αρραβωνιάστηκε τον καλό της, Tom Ackerley, με τον οποίο είναι μαζί από τον Ιούνιο. Και μπορεί το διάστημα να μην είναι πολύ μεγάλο, αλλά άτομα από το περιβάλλον του ζευγαριού, υποστηρίζουν ότι είναι τόσο ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι, που δε βλέπουν την ώρα να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

Η Robbie όπως αντιλαμβάνεστε, είπε το μεγάλο ναι, και ήδη αναζητούν δαχτυλίδι! Με το καλό λοιπόν.