Πάει ξέφυγε και αυτή: Τη θεωρούσαμε εναλλακτική αλλά τελικά είναι σαν όλες τις άλλες

Γωγώ Φούντα
Πάει ξέφυγε και αυτή: Τη θεωρούσαμε εναλλακτική αλλά τελικά είναι σαν όλες τις άλλες

Έλεος βρε κορίτσι μου

Όταν ο Robert Pattinson χώρισε με την Kristen Stewart, αφενός κάναμε τουλάχιστον κανά 3μηνο να το πιστέψουμε διότι αυτός ο έρωτας ήταν μεγάλος και έντονος, και αφετέρου πιστεύαμε ακράδαντα, ότι πολύ σύντομα θα είναι ξανά μαζί! Οι μέρες και οι μήνες περνούσαν όμως, και τώρα πια το έχουμε πάρει απόφαση: Ο Robert μάλλον θα κάνει παιδιά με την FKA Twigs.

robert-pattinson-fka-twigs-step-out-nyc-12 a57a8

Η FKA λοιπόν, είναι ένα κορίτσι εκκεντρικό, όπως όλες οι νεαρές τραγουδίστριες άλλωστε, η οποία λατρεύει να προκαλεί με την εναλλακτική της εμφάνιση. Θα μπορούσαμε αλλιώς να τη χαρακτηρίσουμε«τυπάκι», μιας και λατρεύει να κυκλοφορεί με φαρδιές φόρμες και φούτερ, στην προσωπική της ζωή, ενώ στη σκηνή προτιμά τα βαριά και ιδιαίτερα ρούχα.

Και πάνω που λέγαμε, πόσο καλή και διαφορετική είναι, έρχεται η τελευταία της φωτογραφία, και μας αφήνει... κουρούπες! Η FKA λοιπόν, ποζάρει ολόγυμνη στην μπανιέρα της-άραγε υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που παίρνουν έτσι το μπάνιο τους;-και η στυλίστριά της Karen Clarkson την απαθανατίζει.

rs 634x1024-141206101826-634.Robert-Pattinson-FKA-Twigs-Miami.jl.120614 6a069

Εντάξει, όχι ότι φαίνεται κάτι, αλλά ειλικρινά δεν μπορέσαμε να καταλάβουμε το λόγο ύπαρξης της φωτογραφίας αυτής. Χωρίς υπερβολή, αυτό μας θύμιζε κάτι από Kim Kardashian ή Amber Rose, ξέρετε τα γνωστά σούργελα που τα δείχνουν όλα χωρίς λόγο! H συγκεκριμένη δεν είχε κάποιο λόγο να το κάνει θεωρούμε.

'Αραγε ποια να είναι η γνώμη του Robert γι' αυτό;

Διαβάστε ακόμη:

Δεν το περιμέναμε ποτέ: Αυτή είναι η celebrity επανασύνδεση που θα ταράξει το Hollywood!

Μα γιατί; Η δήλωση της Courteney Cox που θα σας απογοητεύσει πολύ

Τα λόγια είναι περιττά! H Μαρία Ηλιάκη έχει αποκτήσει το τέλειο σώμα για αυτό το καλοκαίρι

DPG Network